Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megharagudott rám a barátnőm....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megharagudott rám a barátnőm. Illene emiatt szakítanom vele?

Figyelt kérdés

Az történt, hogy nyaralni megy 4 napra a családjával, így aztán természetesnek tűnt, hogy velük megyek, mivel jó a viszony köztünk és már együtt vagyunk lassan 2 éve. Viszont én most nem akarok menni. Ezt nem akartam így startból elmondani, gondoltam valamit kitalálok, hogy ne kelljen megbántanom őket.

Így azt mondtam, hogy majd megkérdezem a munkahelyemen a főnököt. Mivel úgy lenne, hogy péntek-szombat-vasárnap-hétfő, így nem kellene elkérnem csak két napot. Viszont kéreszkedni sem szeretek, (amúgy sem) azt hazudni, hogy nem engedtek el pedig nem fogom.

Így viszont megharagudott rám, hogy nem is kérdeztem meg és valójában nem is akarok menni. Ezt sem tudtam így elmondani neki, meg sem szólaltam, mindenféle kifogásokat nem kerestem, csak hallgattam. A barátnőmet szeretem, a családjával sincs az égvilágon semmi bajom, voltam már velük nyaralni tavaly nyáron ugyanott, ahova mennek idén is.

Most azt mondja, hogy neki nincs szüksége ilyen kapcsolatra, ahol nem vagyok hajlandó elkísérni, csak magamra tudok gondolni és, hogy ha én nem akarom, akkor nem is hozok ennyi áldozatot.

Attól félek, hogy ez így mindig benne maradna, és a családja sem úgy nézne már rám.

Szeretem őt, de biztosan úgy érzi, hogy más jobban tudná és ha velem marad, akkor azt nem tapasztalja meg soha. Ha ki szeretnék vele békülni, akkor jogosan mondaná, hogy miért akarok továbbra is vele maradni, ha kirándulni meg nem akartam velük menni?

2021. ápr. 20. 08:59
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
90%

Azért te is megérsz egy misét, hogy annyi tököd nincs, hogy megmond, hogy nincs kedved. Helyette inkább hazudsz meg simliskedsz, hiába állítottad azt, hogy nem akarsz hazudni. Hazudtál.

Miért nincs tököd megmondani?

2021. ápr. 20. 09:38
 12/35 A kérdező kommentje:

Igen, ez lett belőle, ezt próbáltam elkerülni valahogy. Tudom, hogy jobb őszintének lenni első perctől, csak akkor ez lett volna az első perctől, hogy miért nincs kedvem és csak kerekedett volna belőle egy vita. Próbáltam végig tartózkodó maradni kicsit, hogy nem valószínű, hogy megyek, ha dolgoznom kell stb. viszont igaz, nem mondtam meg első perctől. Nem a családja terhes számomra, mert igazán kedvelem őket.

Nem zsarolt meg, hogy szakítani fog, ha nem megyek, sem azt, hogy na akkor kész, ennyi volt, annyit mondott, hogy ezek után elgondolkodik, hogy érdemes e folytatnia ezt, mert kiábrándult. S neki sem lesz kedve velem jönni, ha én találok ki valamit.

2021. ápr. 20. 09:38
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Az önzők remekül kijönnek a gyávákkal, hosszútávon is működőképes a kapcsolat!
2021. ápr. 20. 09:39
 14/35 A kérdező kommentje:
Tanulok belőle, többet nem fogok így csinálni!
2021. ápr. 20. 09:43
 15/35 omba ***** válasza:
100%

"Ezt nem akartam így startból elmondani, gondoltam valamit kitalálok," - rosszul gondoltad.

És a következő nődnél is rosszul fogod gondolni.

Azért találták ki a "nem" kifejezést, hogy az ilyen tévutakról elterelje az embereket. Logikusan gondol arra,hogy azért nem mész,mert már nem fontos neked.

Hogy miről hallgatsz, ezt nem nagyon lehet kitalálni.

2021. ápr. 20. 09:45
 16/35 anonim ***** válasza:
100%
Én nem értek egyes embereket. Olyan dolgokat nem tudtok egy kapcsolatban megbeszélni, amik teljesen hétköznapi apróságok. Ha nincs kedved mondhattad volna az elején. Én is és a párom is simán őszintén megmondjuk, ha éppen nincs kedvünk a másikkal tartani, amikor a családjához megy.
2021. ápr. 20. 09:45
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

1. Gondolkodj el, miért nem tudsz őszinte lenni a pároddal.

2. Ha valamit nem szeretnél, elvárható, hogy megindokold miért, hiszen annak oka van.

Hosszútávon rossz ötlet hazudni, hogy ne legyen feszültség, mert sose lesz az, amit akarsz és a barátnőd se fogja tudni mi bánt.

2021. ápr. 20. 09:54
 18/35 anonim ***** válasza:
90%

Egyetértek az előzőekkel, de a csaj oldalát is megértem.

Minden évben elmentem nyaralni a párom családjával. Kb 12 fő. Sosem éreztem jól magam, mert a férfiaknak a nyaralás arról szólt, hogy reggeli előtt egy pálinka, reggeli közben egy pálinka, utána egy pálinka és ez ment egész nap, 4 napon keresztül. Utána pedig mehettünk kirándulni meg sportolni, ami meg nem az ideális kikapcsolódás számomra. Cserébe az egész út majdnem 100 ezer forint volt, belföldön. Idén mondtam először, hogy nem szeretnék menni, mivel kettesben még nem volt semmilyen nagyobb kaliberű utazásunk, és ebből a pénzből inkább ketten menjünk valahova.

Viszont mi hetente találkozunk a kis családdal, a naggyal meg havonta, szóval nem a nyaralás az elsődleges kapcsolattartás. Ahol ritkán tudnak találkozni a felek, ott megértem, ha ez egy hosszabb idő és szerintem is ki lehet bírni pár napot.

2021. ápr. 20. 10:13
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

Uh, ez a terelés engem is nagyon idegesítene.

Valaki írta már, hogy ez az egész akkora pitiáner téma, de nálatok mintha feltette volna az i-re a pontot. Többször eljátszottátok már ezt?

A volt barátom ilyen gyáva, terelős volt, mint te, én pedig rosszul viseltem a kemény őszinteséget, magamra vettem stb, mint a barátnőd. Ez nagyon rossz kombó...Úgyhogy hasonló vitákon mentünk keresztül, mint ti most, végül szakítottunk is, hála az égnek.

A mostani barátom annyira, de annyira őszinte, hogy teljesen megváltoztam, és a legérdekesebb, hogy sokkal jobban megbízom benne, mert tudom, hogy nem terel, hanem a szemembe mondja az igazat.

2021. ápr. 20. 10:20
 20/35 A kérdező kommentje:

Értem. Egyedül annyi vigasztal, hogy a konfliktus elkerülése végett nem mondtam igazat és odáztam a dolgot, mivel valóban, ilyesmiből voltak már vitáink. Nagyon nehezen viseli, ha megmondom, hogy valamit nem úgy szeretnék, ahogyan ő elgondolja. Viszont ez nem marad annyiban, hanem napokon át puskaporos marad a viszony. Így ezt mindig megpróbálom valahogy elkerülni, ami most nem sikerült.

Lehet mondani, hogy gyáva vagyok, mert tényleg gyűlölöm a vitázást, amennyire csak lehet kerülöm vele a konfliktusokat. Nem azért nem mondtam el egyből, mert annyira nehezemre esett volna kijelenteni.

Rossz utat választottam, utólag én is beláttam, nem arról van szó.

2021. ápr. 20. 10:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!