Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kíván a férjem,mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kíván a férjem,mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 hónapja szültem.Az utolsó 2 hónapban már arra hivatkozva nem voltunk együtt,hogy nehogy a babának baja legyen vagy nekem,mert sokat görcsöltem. Ez oké,de letelt a szülés utáni 6 hét és azóta se nyúlt hozzám. Már fél éve nem voltunk együtt. Én teljesen magam alatt vagyok,önbizalmam nulla,nem érzem magam nőnek,"csak" anyának. Mondogatja,hogy szeret mindennap,de ennyi.

Vele több alkalommal beszéltem már erről,hogy érzek.Amire rávágja,hogy majd holnap összebújunk...nyilván akkor se történik meg.Volt,hogy kezdeményeztem ,de ellökött..

Babára annyira nem hivatkozhat,mert korán alszik (19-20körül) és átalussza az éjszakát,tehát időnk lenne.

2021. ápr. 18. 08:05
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
64%
Szerinted ez előremutató, segítőkész, hasznos és értelmes kérdés volt? Szerinted egy nemrég szült nő olyan mint egy bombanő? Hát nem, mert jóeséllyel 4 hónappal szülés után nem a fekpadon kezdi a napot. Egy nagyobb gyereknél már jogosabb lehet a kérdés, hogy ne hanyagolja el magát, de egy 4 hónapos anyukát sok minden lefoglal, csak nem a teste. Hibáztassuk a 4 hónapja szült friss kismamát, hogy nem elég szexi, sportos, illatos és felszabadult vadmacska az ágyban. A szex egy bizonyos idő után nem a szép testekről szól, hanem az intimitásról, a másik közelségéről, együtt töltött időről. Tudom sajnálni azokat, akik a partnerükben csak egy jó segget látnak. Ez nem azt jelenti, hogy elhagyjuk magunkat, de az emberek teste változik és nem lesz senki örökre feszes 20 éves.
2021. ápr. 18. 12:18
 22/27 anonim ***** válasza:
12%
Nem téged kérdeztelek hanem a kérdezőt. A frusztrációiddal pedig kezdj vmit mert elég durva.
2021. ápr. 18. 12:22
 23/27 anonim ***** válasza:
70%
Amit írtál nettó bunkóság volt, hiába csomagoltad kérdő formába. Azt sugallod vele, hogyha valaki nem néz ki jól rögtön szülés után, akkor nem is érdemel szexet. Frusztrált meg nem vagyok, de kösz az aggódást.
2021. ápr. 18. 12:28
 24/27 anonim ***** válasza:
49%
A két lúzernak: ha nem tűnt volna fel, a hozzászólók is a kérdező megváltozott alakját hozták fel az egyik esetleges oknak. De nem ilyen paraszt stílusban, hogy "mennyire vagy elhízva". 4 hónappal a szülés után még belefér, hogy nincs csúcsformában az anyuka. De azt is megértem, hogy ti ezt nem tudjátok felfogni.
2021. ápr. 18. 12:30
 25/27 anonim ***** válasza:
21%

25.

Sírjál még egy kicsit. Amúgy nem mindegy, hogy nincs csúcs formában vagy kórosan el van hízva pl.

2021. ápr. 18. 12:59
 26/27 anonim ***** válasza:
Sokkot kapott.
2021. ápr. 18. 14:14
 27/27 anonim ***** válasza:

talán félt téged hogy ott lenn még nem vagy rendben. és több idő kell neki.

ugye a baba előtt a baba miatt. most gyógyulnod kell.

Szerintem ez a gond. Beszélj vele mást nem tudsz. Te magad pedig masztival fel fedezheted hogy van-e gond a behatolás fáj-e. Ha igen akkor orvos nő gyógyász. Esetleg ha szeretsz orálozni próbáld azt ha azt sem akarja akkor nem a puncid félti.

Na de ez így hülyeség beszélj vele ez a legjobb.

26f csakhogy értsed miért nem adtam normálisabb tanácsot.

Minden jót

2021. ápr. 18. 16:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!