Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem kíván a férjem,mit tegyek?
Sziasztok!
4 hónapja szültem.Az utolsó 2 hónapban már arra hivatkozva nem voltunk együtt,hogy nehogy a babának baja legyen vagy nekem,mert sokat görcsöltem. Ez oké,de letelt a szülés utáni 6 hét és azóta se nyúlt hozzám. Már fél éve nem voltunk együtt. Én teljesen magam alatt vagyok,önbizalmam nulla,nem érzem magam nőnek,"csak" anyának. Mondogatja,hogy szeret mindennap,de ennyi.
Vele több alkalommal beszéltem már erről,hogy érzek.Amire rávágja,hogy majd holnap összebújunk...nyilván akkor se történik meg.Volt,hogy kezdeményeztem ,de ellökött..
Babára annyira nem hivatkozhat,mert korán alszik (19-20körül) és átalussza az éjszakát,tehát időnk lenne.

Igen, ez valóban szörnyű. De még talán ennél is szörnyűbb, ha nem tudtok őszintén beszélni erről. Egy szakember segíteni tudna, fel tudná dolgozni, amit átélt a szülőszobán.
Beszélni kell erről. Nincs más megoldás.

Lehet, ha az a baj, trauma volt neki. Van ismerős, aki mondta, bárcsak ne lett volna ott a szülésnél, mert nem tudja feldolgozni. Ő akart bent lenni vagy csak te akartad?
De amúgy ez fura, én pl eléggé meglottyadtam szülés után, a férjem mégis ugyanúgy kívánt és kíván azóta is (már rendbetettem magam, lassan magamnak is újra tetszem), mert szeret. Ezt mindenképpen meg kell beszélnetek, valami mélyebb ok van emögött.

17
Szerinted mennyire stresszel meg egy nőt lelkileg és testileg a szülés? Mennyire viseli meg a testét? Menj, próbáld ki, aztán gyere vissza ostobaságokat kérdezni. Ja de gondolom valami suttyó férfi vagy, akinek gőze sincs róla, mennyit áldoz egy nő azért, hogy az 50%-ban te gyerekedet kihordja.

19.
Az elhízás simán lehet az oka,ez nem bántás.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!