Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem kíván a férjem,mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem kíván a férjem,mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

4 hónapja szültem.Az utolsó 2 hónapban már arra hivatkozva nem voltunk együtt,hogy nehogy a babának baja legyen vagy nekem,mert sokat görcsöltem. Ez oké,de letelt a szülés utáni 6 hét és azóta se nyúlt hozzám. Már fél éve nem voltunk együtt. Én teljesen magam alatt vagyok,önbizalmam nulla,nem érzem magam nőnek,"csak" anyának. Mondogatja,hogy szeret mindennap,de ennyi.

Vele több alkalommal beszéltem már erről,hogy érzek.Amire rávágja,hogy majd holnap összebújunk...nyilván akkor se történik meg.Volt,hogy kezdeményeztem ,de ellökött..

Babára annyira nem hivatkozhat,mert korán alszik (19-20körül) és átalussza az éjszakát,tehát időnk lenne.

2021. ápr. 18. 08:05
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat..de ez szőrnyű,ha így is van.Már évek óta szeretett volna gyereket,belevágtunk,lett..és...biztos ez is valahol kiváltja belőle a nem kívánást,hogy látja szoptatok,fejek vagy akármi,de könyörgöm ezzel jár tényleg :( Vagy a szülőszoba élmény nem tudom..benn volt végig,fogta a kezem,de már arra is gondoltam,hogy az ottani élmények.
2021. ápr. 18. 10:00
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez valóban szörnyű. De még talán ennél is szörnyűbb, ha nem tudtok őszintén beszélni erről. Egy szakember segíteni tudna, fel tudná dolgozni, amit átélt a szülőszobán.

Beszélni kell erről. Nincs más megoldás.

2021. ápr. 18. 10:10
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, ha az a baj, trauma volt neki. Van ismerős, aki mondta, bárcsak ne lett volna ott a szülésnél, mert nem tudja feldolgozni. Ő akart bent lenni vagy csak te akartad?

De amúgy ez fura, én pl eléggé meglottyadtam szülés után, a férjem mégis ugyanúgy kívánt és kíván azóta is (már rendbetettem magam, lassan magamnak is újra tetszem), mert szeret. Ezt mindenképpen meg kell beszélnetek, valami mélyebb ok van emögött.

2021. ápr. 18. 10:10
 14/27 A kérdező kommentje:
Nem erőszakoltam rá,hogy bejöjjön. Megkérdeztem szeretné-e,nem kötelező,mert nekem is lehet kellemetlen,ha úgy lát. Azt mondta szeretne bejönni mindenképpen,hogy tudjon támogatni benn.
2021. ápr. 18. 10:16
 15/27 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy még maga előtt is szégyelli magát, nemhogy előtted. Gáznak érzi, hogy őt férfiként, apaként traumatizálta egy olyan természetes dolog mint a szülés. Vagy még ő maga se meri bevallani magának, hogy a megváltozott testeddel nem tud összebarátkozni, esetleg kiakasztja a fejés, szoptatás látványa, vagy a tudat, hogy mégiscsak kijött belőled egy baba. Így a leírtak alapján rendes pasasnak tűnik a férjed, de látszik, hogy menekül ("majd holnap szexelünk") a probléma elől. Nyilván őt is egyre jobban frusztrálja ez a helyzet, tudja, hogy neked csalódást okoz és megbánt. Ülj le vele még egyszer beszélni, amikor csak kettesben vagytok, nyugodtan. Ne csesztesd, ne vádaskodj, ne hibáztasd se őt se magad, hanem tényleg őszintén mondd el te mit gondolsz, milyen érzések vannak benned és hogy szereted, meg akarod oldani ezt a dolgot. Ha ennek ellenére sem tudsz belőle kihúzni semmit és elzárkózik, kifogásokkal jön, akkor mindenképp be kell vonni egy szakembert. Fél éve nem szexeltek, nem tudom ilyen állapotban még egy felet kibírtok-e. Ne nézzétek meg.
2021. ápr. 18. 10:46
 16/27 anonim ***** válasza:
26%
El vagy hízva?
2021. ápr. 18. 11:17
 17/27 anonim ***** válasza:
10%
Mennyire lettél túlsúlyos, igénytelen és stresszes mióta megszültél?
2021. ápr. 18. 11:32
 18/27 anonim ***** válasza:
63%

17

Szerinted mennyire stresszel meg egy nőt lelkileg és testileg a szülés? Mennyire viseli meg a testét? Menj, próbáld ki, aztán gyere vissza ostobaságokat kérdezni. Ja de gondolom valami suttyó férfi vagy, akinek gőze sincs róla, mennyit áldoz egy nő azért, hogy az 50%-ban te gyerekedet kihordja.

2021. ápr. 18. 11:46
 19/27 anonim ***** válasza:
27%

19.

Az elhízás simán lehet az oka,ez nem bántás.

2021. ápr. 18. 12:01
 20/27 anonim ***** válasza:
88%
17 vagyok, boldog kapcsolatban, köszi. Egy kérdésben mi a bántó, ha az okok felderitésére szolgál?
2021. ápr. 18. 12:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!