Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akar velem szandekosan osszeveszni?
Ket napja mindenbe belekot amit mondok, kiforgatja a szavaimat, ha valamit NEM tudok es megkerdezem akkor agresszivan magyarazza el marha magyarazasnak lehet nevezni a kioktatast.
Mondok valamit es kifigurazza, vagy mashogy adja elo, mas szavakkal es meghazudtolja azt, amire tisztan emlekszem hogy mit mondtam, de en vagyok a hulye es o jobban tudja mit mondtam. Mindig kiallok magamert ha veszekedes van es ha hajthatatlan vagyok akkor inkabb mar nem szol hozzam.
Ez mondjuk divat nala, ha olyan passzban van kepes nem hozzamszolni akar napokig.
3eve vagyunk egyutt en 24N o 25F

Vagy feszegeti a határokat és próbál téged minél jobban betörni csacskának.
Vagy próbál rávenni hogy te szakíts vele és ne neki keljen viselni az érzelmi felelősséget.
Mindkét esetben a lapát a megoldás.

5# . Mondatom elso ket szava ahogy latom kulcsfontossagu. "ket napja" viselkedik ugy ahogy fent leirtam.
Kiveve az ignoralast, azt mindig csinalta, de nem csak velem hanen barkivel

Az ignorálás az "csenddel verés", az egyik legdurvább lelki bántalmazó trükk, bűntudatkeltésre használják.
De nyugodtan maradj benne a bantalmazó kapcsolatban ha neked belefér. Minél többet eltűrsz, annál messzebbre fog menni. Vezess naplót a bántalmazásokról mert a bántalmazott gyakran "amnéziás"lesz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!