Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom egy fél évvel ezelőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom egy fél évvel ezelőtt meg akart csalni. Jogosan kérem, hogy ne beszéljen a csajjal többet?

Figyelt kérdés

Márciusban jöttem rá, hogy egy ideje udvarol egy csajszinak, aki a csoporttársa a fősulin. Kávézni vitte, bonbont vett neki nőnapra, miközben én semmit nem kaptam. Le is akartam feküdni, csak a csaj beteg lett, utána meg rájöttem. Velem maradt, most állítólag jól érzi magát velem, nem akar a csajtól semmit.

Akkor kértem, hogy szakítson meg vele minden kapcsolatot, és bár a csoporttársa, elvárom, hogy ne is beszéljen vele. Ő akkor letörölte, majd újra felvette msn-re, amikor erre is rájöttem, újból letörölte.

Most nyáron teljesen kiment a fejemből a csaj, de hétfőtől nyári egyetem lesz, amin a csaj is ott lesz, illetve szeptembertől szinte csak közös óráik lesznek.

Jogosan várom el, hogy ne beszéljen a csajjal? Vagy én vagyok önző, hogy egy ilyen megaláztatás után ilyet kérek?

Párom szerint nem tilthatom meg, kivel beszéljen, és joga van a csajjal beszélgetni. Nem szabhatom meg tényleg, de szerintem egy ilyen után elvárható, hogy levegőnek nézze a csajt.

Szerintetek?

2010. aug. 21. 16:16
1 2
 11/14 anonim válasza:

Mivel te csak azt írtad h meghívta kávéra és vett neki bonbont, ebből még nem volt biztos, h udvarol. Ha én meghívok vkit szendvicsre attól nem udvarolok neki, én csak ennyit tudtam. Mivel már írod h kettéharraptatta a bonbont meg ilyenek akk valszeg udvarolt.

Egy időre elege volt belőled, lehet, h összevesztetek, vagy vmi ilyesmi.

De akk se értem, h minek akarod eltiltani???

Ettől csak rontasz a helyzeten! Mert akk is találkoznak, és minusz pontot kapsz nála, és ez mindig eszébejut ha a csajra néz vagy gondol. Könnyebben elhagyna téged.

Ha tovább udvarol a csajnak akk csak azt tom ajánlani, h hóditsd vissza, minél jobban elégítsd ki a vágyait.

2010. aug. 21. 18:32
 12/14 A kérdező kommentje:

Akkor egyáltalán nem voltunk összeveszve, épp meg volt beszélve, hogy helyrehozzuk a kapcsolatunkat. Viszont ha tovább udvarol a csajnak, akkor én fogom elhagyni. Tudod miért?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2010. aug. 21. 18:40
 13/14 anonim válasza:
Akár ezt is megemlítheted neki konkrétan és akkor jobbik esetben megijed, mert meg akar téged tartani akk valszeg nem udvarol tovább, vagy rosszab esetben azt mondja, h oké és tovább udvarol. Esetleg konkrétan mondja, h akkor hagyj is el.
2010. aug. 21. 18:43
 14/14 anonim ***** válasza:
Bunkóság, igen az. Egyszerűbb és tisztább szakítani, vagy legalábbis annál jobb, mintha elmentek abba az irányba, hogy ha ő disznó, én is lehetek szemét vele. (Ha a szomszédod lop, te is?)
2010. aug. 22. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!