Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom egy fél évvel ezelőtt meg akart csalni. Jogosan kérem, hogy ne beszéljen a csajjal többet?
Márciusban jöttem rá, hogy egy ideje udvarol egy csajszinak, aki a csoporttársa a fősulin. Kávézni vitte, bonbont vett neki nőnapra, miközben én semmit nem kaptam. Le is akartam feküdni, csak a csaj beteg lett, utána meg rájöttem. Velem maradt, most állítólag jól érzi magát velem, nem akar a csajtól semmit.
Akkor kértem, hogy szakítson meg vele minden kapcsolatot, és bár a csoporttársa, elvárom, hogy ne is beszéljen vele. Ő akkor letörölte, majd újra felvette msn-re, amikor erre is rájöttem, újból letörölte.
Most nyáron teljesen kiment a fejemből a csaj, de hétfőtől nyári egyetem lesz, amin a csaj is ott lesz, illetve szeptembertől szinte csak közös óráik lesznek.
Jogosan várom el, hogy ne beszéljen a csajjal? Vagy én vagyok önző, hogy egy ilyen megaláztatás után ilyet kérek?
Párom szerint nem tilthatom meg, kivel beszéljen, és joga van a csajjal beszélgetni. Nem szabhatom meg tényleg, de szerintem egy ilyen után elvárható, hogy levegőnek nézze a csajt.
Szerintetek?
Bunkóság? És az nem az, hogy ő meg akart csalni vele, ajándékot vesz neki, a hátam mögött flörtöl vele, és még annyit sem képes megtenni, hogy levegőnek nézze a csajt?
A csajnak meg semmi joga besértődni, hisz tudta, hogy van barátnője, ismer engem, ugyanarra a fősulira járunk, és a csaj még jópofizott is velem, miközben a hátam mögött kavartak.
Nem értem mi a francnak akarod eltiltani a csajtól. Azzal neked mivel lesz jobb ha eltiltod? Nem biztos h udvarolt neki, látom te se nagyon hiszed el a fiú-lány barátságot.
Meg ha kavart is vele nem biztos, h megcsalna.
Utolsó... te hogy értelmeznéd azt, hogy szívesen ketté harapnám veled a bonbont? És a párom mondta, hogy már péntekre megbeszélték a csaj kolijában a találkát, de a csaj gombás lett, ezért nem került rá sor. Szerinted mindezt poénból, és barátságból tervezték?
Hiszek a fiú-lány barátságban, csak fiú barátaim vannak, de eddig egyikkel sem flörtöltem így msn-en.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!