Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen programokat tudnék szervezni pandémia alatt a párommal a jobb kötődés érdekében?
Lassan két éve vagyunk együtt, de mostanában nem sok mindent lehet csinálni, illetve ez alatt az idő alatt sok minden történt, ami miatt egyre távolabb kerültünk egymástól. Ezen az se segít, hogy a programjaink kimerülnek a vacsorafőzés és netflixezésben, elalvás előtt pedig csak a telefonozás megy.
Most elkezdtünk ping-pongozni, de egyből rá jött a hideg, szeles, esős idő. Néha kártyázunk, de ő sokkal gyakorlottabb, így hogy folyton veszítek egyikőnknek sem olyan nagy móka.
Esetleg van valami csapatépítő (amiben 2 fő is jól érezheti magát), vagy egymást jobban megismerő/meghallgató tevékenység ötletetek a számunkra?
Megj.: Ha valami fizetős programot/játékot ajánlanátok, a párom nem beszél magyarul, angolul kommunikálunk, így jó lenne, ha ehhez tudna illeszkedni.
Előre is köszönöm!
De ne bántódj meg, tök hétköznapi dolog a tied. A kapcsolatban lévők többsége nem egymás lelkitársai. Ez akkor derül ki, mikor baj van.
Amint meglátom azt, amit te, már lépek is. Felesleges egy majmot magamnál tartanom, illetve ez a másik félre is igaz (én is a majma vagyok csak).
Persze. Egy kapcsolat tiszta rózsaszín köd, minden mindig szipi-szupi, ha vannak hullámvölgyek, húzzunk is el.
Nem bántódom meg rajta, természetesen mindenkinek meg van a saját módszere arra, hogy hogyan kezeli az ilyen szituációkat, nekem történetesen nem az, ami a tied, és ennyi. De azért köszönöm, hogy megosztottad a véleményedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!