Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már nem szeretem az exem, miért zavar hogy előrébb tart, mint én?
Nem hinném, hogy kötődsz hozzá.
Inkább bántja az egódat. Ez természetes, főleg ha csúnyán váltatok el, és azt gondolod,nem érdemli meg.
Mert úgy érzed kettőtök közül neki kéne jobban szenvednie.
Én is ezt érzem az exemmel kapcsolatban, nagyon megbántott, megérdemelné, hogy végre egyszer az életben ne jöjjenek össze a dolgai. De mindig is ő volt a szerencsés, mázlista, én meg az akinek sose jön össze semmi, de valami szerencsétlenség, negatív fordulat előszeretettel talál meg.
Ilyenkor gondolok én is arra, hogy lehet most jól alakulnak a dolgai, de ki tudja mit hoz a jövő.
Irigység, bántja az egod, igazságtalannak tartod, stb.
Az exemet kivágtam egy csaj miatt, azóta ők boldogan turbékolnak. Nem kellene, de irigy vagyok. Várom a pillanatot, amikor szétmennek... A csaj is jobban járna, mert amúgy az exem azóta is engem zaklat. Ilyen ember megérdemli a boldogságot, engem meg itt hagyott egyedül és kapargatom magam össze hónapok óta? Hol az igazság? Szerintem te is ezt érzed. Kegyetlen érzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!