Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom "látványosan lekapott" a volt barátom előtt. Szerintetek csak átver?
Mármint a volt barátom kicsit hátrébb ment, és akkor a barátom odafordult hozzám ..
Ez kicsit félreérhető lett.
Én persze, örülök, nagyon megnyugodtam, mikor odaért, mert már féltem, hogy megint bántani fog a volt barátom.
De jobban átgondoltam és mi van, ha ez színjáték volt vagy nem tudom:/
Megvédett! Ahogy a szituációt olvastam egyértelmű védő
reakció volt. Csak az a mondata furcsa volt hogy azt mondta, hogy meg akarta neki mutatni, hogy te az övé vagy már. Ez olyan birtoklóan hangzik de ez a mondat valójában több értelmű. Nem tudom miért gondolod ezt attol hogy nem szóltak egymáshoz. Tekintélyt parancsoló volt hogy hagyjon téged békén, ez szerintem jó reakció, megoldotta konfliktus nélkül. Inkább örülj neki, hogy véd és úgy hogy nem verekszik. Az intelligencia ott kezdődik ha egy férfi úgy tud megvédeni hogy nem verekszik. A verekedős férfi amúgy is taszító mármint aki kakaskodik. A verekedés amúgy is necc mert azzal nem segít rajtad ha utána meg feljelentik testi sértésért. Csak úgy tud segíteni ha melletted van fizikálisan és van EQ-ja és IQ-ja.
Igen, alig bírtam kiszabadulni a volt barátom markából, kissé paranoid vagyok.
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam. De én bízom amúgy benne, de a volt barátomban is bíztam.
Oké, akkor nincs semmi.
Köszi mindenkinek:))
Nem is tinik vagyunk..
én 23 N
Ő 28 F
Volt barátom 25 F
Sajnálom, ha gyerekesnek tűnik a félelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!