Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, srácok, férfiak! Ti is szex közben látványosan nézitek a tévét, vagy csak az én párom? Bunkóság?
ha akarod átveszem a helyét.
Amúgy egyszerű: Beszéld meg szépen vele, hogy ez téged zavar, és szeretnél olyan igazi kielégülést, mikor minden felgyülemlett libidóját egyedül rajtad vezeti le.
1. vagyok: a férfiak általában szeretik, ha a lány azt modja, hogy tégy magadévá. Azért használják ezt a filmekben is és azért lett közhely... de valójában tényleg jó érzés az, ha a nő azt akarja, hogy ... szét. :)
Én legalább is szeretem ezt
Lehet hogy bunkóság, vagy csak a tv jobban érdekli mint Te.
Soha nem csináltam ilyet és nem is tapasztaltam ilyesmit senkitől. Ha jó a szex nem érdekli az embert semmi más.
#5-ös
Szeretek nála kezdeményezni, de van h nem hagyja. Nézzük a filmet, vagy épp vége van és másikat keres, és akkor szoktam eléggé egyértelmű jelekkel tudatni vele h szeretnék összebújni. Csókolgatom, simogatom, sugdosok a fülébe, de van h ellenkezik és (mosolyogva) közli h ne rosszalkodjak, mert azt csak neki szabad. Akkor visszafekszem full felizgulva és várok...
Meg úgy gondolom h én elég rendszeresen kielégítem szájjal, (amit mellesleg nagyon szeretek csinálni neki) nem várok viszonzást, de azért jól esne ha utána nem hagyna ott plafonig érő libidóval :D Tényleg, már idejét sem tudom mikor kényeztetett engem hosszabban, vagy lett vna 69. Pedig nem vagyunk olyan régóta együtt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!