Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez meddig mehet így?

Kerdezo a depresszio hasonlo dolgokkal jar. Segitsegre szorul.
Te nem a társa vagy ha egy nő melletted tonkre megy.
Igazi ffiak mellett egy nő (ki)virul.

Hű, ez az érzéketlen szöveg.
"Nem a szórakoztató partnere vagyok." Tudod amúgy, miről szól a házasság? Jóban-rosszban együtt, támaszt nyútva egymásnak.
Nem is csodálom, ha melletted úgy leromlott a mentális egészsége, hogy már az alapvető dolgokat sem csinálja meg. Sajnos aki rossz párkapcsolatban él, az előbb-utóbb tönkremegy.

Kérdező, hányszor és milyen eredménnyel zárult az, amikor megkérdezted, hogy:
- miben segíthetnél neki? (Legyen az háztartás vagy munkahelyi gondok meghallgatása)
- mit tudnál tenni azért, hogy te is azt érezhesd jó ránézni, mert igényes, életteli, büszke stb.
...csak mond valamit?
Az nagyon nem normális, ha valakinek gond az alapvető higiénia (a “nem mos hajat”-ból gondolom), akadozik a szexuális élet.
Nem gondolom, hogy azonnal ultimátumot kell neki adni (hidd el, a motiváció hiányán nem segítene)- de közösen le kell ülni és kiásni az okokat.
Nő vagyok ès még ezzel együtt is azt mondom, hogy úgy leülni vele, hogy ne az legyen az üzenet, hogy “gusztusalan büdös dög vagy, változzál mert elhagylak”, hanem “boldoggá tennél, ha visszatérne a nő, aki akkor voltál, amikor.... kérlek mondd el, mi baj, hogy segíthetnék/támogathatlak abban, hogy külső segítséget (orvos, pszichiáter, de ha kell, takarítónő vagy gyerekfelügyelet!) kérjünk, mert szeretlek, de ha ez így megy, én is belerokkanok vagy félek, a kapcsolatunk próbája lehet.
Azért ez emberibb... egy próbát megérne talán. Azzal, hogy nem fog 1 nap alatt elmúlni, ami hónapok alatt süllyedt idáig.

Depressziós, ami igénytelenséggel jár együtt sokszor. Nincs kedve lényegében élni sem.
Jó lenne, ha segítenél neki, és pl keresne egy szakembert.
Egyébként ez a hlye vírushelyzet is ludas lehet, én is félévig totál mélyponton voltam. Elegem volt a bezártságból, a télből, mindenből.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!