Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez meddig mehet így?
Figyelt kérdés
Feleségemmel 4 éve vagyunk együtt. Az utóbbi pár hónapban a szex az havi 1-2-re csökkent le. Soha nincs kedve vagy kb könyörögni kell neki. Mivel megbeszélni ezt nem tudtuk így oda jutottunk hogy már nekem sincs kedvem hozzá és szóba sem kerül. Minden tekintetben egyre lentebb ad, főzni már nem főz, nem sportol, nem figyel magára, jó formán elmegy dolgozni és ennyi. Semmi nem változott a kapcsolatunkban, de megbeszélni sem tudjuk mert sehova nem jutunk csak a veszekedésig maximum. Menni már nem szeretek vele sehova mert úgy öltözik fel, hogy már nekem égő, ha kérem hogy legalább a haját mossa meg neki ahhoz sincs kedve. Lassan nem is tudom hogy kivel élek együtt de még egy puszit adni sincs kedvem neki. Ez már a végét jelenti? 29/F2021. ápr. 12. 19:48
1/15 anonim 

válasza:

Úgy tűnik, depressziós, jó lenne rájönni, miért. De ha nem működik együtt, akkor nincs mit tenni, a házasságnak vége lesz így.
2/15 anonim 

válasza:

Ez nem egy egyszerű helyzet. A barátnőd deprssziós?
Amúgy szakítás gyanús, főleg, hogy több hónap alatt nem tudtad kideríteni, hogy mi a baja...
3/15 anonim 

válasza:

Nekem is depresszió gyanús. Sajnos, ha ő nem ismeri be, nem akar változtatni, nem sokat tehetsz. Egy utolsó beszélgetést még talán megér a dolog, de ha akkor sem nyílik meg, ismét csak veszekedéssé fajul, akkor sajnos te nem fogsz tudni segíteni, és téged is csak lehúz mentálisan.
4/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy depressziós-e, mert engem olyan szinten akasztott már ki az utóbbi időben hogy inkább kerülöm. Szerintem elég megértő vagyok de amikor már valaki fogat se akar mosni valahogy nincs hangulatom egy légtérbe lenni vele.
2021. ápr. 12. 20:08
5/15 anonim 

válasza:

Kérdezd meg, hogy ha te nem tudsz segíteni a problémáin és veled nem tudja megbeszélni őket, akkor nem akar-e esetleg egy pszichológushoz elmenni, mert látod, hogy valami komoly problémája van. És támogasd is ebben, aztán pedig várj.
6/15 anonim 

válasza:

"Inkább kerülöm."
Szép, boldog kapcsolat.
Ha nem depresszió miatt vált igénytelenné (hiszen az megbocsátható, és akkor egy jó házastárs támaszt nyújt a másik félnek), hanem alapból ilyen, akkor nem sokat tehetsz. Igen, szerintem is problémás, ha egy mentális egészséges ember nem tisztálkodik, de a te viselkedésed sem a legjobb.
Egyébként 4 év a teljes kapcsolat, vagy az esküvő óta eltelt idő?
7/15 anonim 

válasza:

Ez az. Depresszio faradtság fásultság
Ha azt nézzük, melletted lett ilyen..
8/15 anonim 

válasza:

Befásult, kiégett. Valószínűleg nem álmai kapcsolata ez, Veled.
9/15 anonim 

válasza:

Te sem tudod motiválni, mint nőt. Valsz. Ő is un téged. Nekem.eléggé szakítás gyanus, sajnálom. Föleg, hogy csak (!) 4 éve vagytok együtt, gondolom, egyikőtök sem így tervezi leélni az élete hátralevő részét.n
10/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom mivel kéne motiválni vagy miért az én feladatom lenne, nem a szórakoztató partnere vagyok, vagy akkor ha én nem fogok fürdeni és elhagyom magam akkor az a feleségem hibája? Jó vicc lenne ha egy 27 éves nőt motiválnom kéne hogy mosson fogat, de ez lehet hogy csak az én fejembe van így.
2021. ápr. 12. 21:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!