Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Exbarátnő problémákkal kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Exbarátnő problémákkal kapcsolatban valaki mondana véleményt?

Figyelt kérdés

Először is leszogeznem hogy nem kérek bántó válaszokat mert én sem így terveztem de ez lett. Úgyhogy szitkozódnást nem kérek.

Szóval tavaly ismerkedtem meg és jöttem össze a pasimmal akiről akkor úgy tudtam hogy egyedülálló de később kiderült hogy nem így van amiről az akkori barátnője tájékoztatott. Akkor még nem volt köztünk semmi komoly csak ismerkedtünk és végül belementem hogy próbáljuk meg együtt. Akkor még nem éreztem iránta semmi komolyat de kidobta a nője és gondoltam miért ne. Azóta együtt is vagyunk és sajnos vagy nem sajnos de szerelmes lettem belé. A probléma csak az hogy a volt barátnő megkeresett engem ismét hónapok után hogy a pasim nem száll róla, ezt screenekkel bizonyította. Nekem ez elég szarul esett mert én már teljesen szerelmes lettem belé és az ő viselkedésén is úgy látom hogy szeret engem. Viszont azok a képek... Nem csak sima szia mizurol van szó ráadásul nem is a volt barátnő kereste őt hanem állandóan a pasim. Most nem tudom hogy mit tegyek mert nagyon nehéz lenne vele már szakitanom. Megígérte hogy többet nem fog vele beszélni és bármikor megmutatja a telefonját ha kérem meg ilyenek... De én attól tartok hogyha nem is beszél vele attól még oka van hogy ennyire nem szállt le róla és gondolom sokat gondol rá szóval tök mindegy beszél e vele ha ő van a fejében.. Azt mondta szeret engem és ő sem tudja miért csinálta ezt...

Nem tudom hogyan tovább mert hülye sem akarok lenni de a szívnek is nehéz parancsolni..

Szerintetek bizhatok benne elhihetem hogy szeret és nem keresi többet? Tudom magamnak kerestem a bajt stb mikor ilyen indítassal belementem de én ezt csak egy laza dolognak kezeltem az elején csak aztán így alakult... Megszivtam?

2021. ápr. 11. 20:05
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Sajnálom utolsó:( tehát annyit se várhat el manapság az ember hogy magától lelépjen aki nem akar velem lenni, csak szaladna hozzá ha én szakítanék..?! szép kis világ...
2021. ápr. 12. 10:01
 22/23 anonim ***** válasza:
Sajnos sokszor még ennyi gerinc sincs az emberekben kedves kérdező! Viszont ha már a srác valahol elhagyta a tökeit félúton és nem képes eléd állni, hogy figyu nekem ez nem megy, úgy érzem mégse vagyok túl az exemen, sajnálom, hogy csak az időtet húztam, akkor te igenis eldöntheted, hogy neked ez így megfelel-e és feltételezem, még fiatal vagy, de tök mindegy igazából mennyi idős az ember, tök fölösleges ilyen hülyeségekkel húzni az idődet. Találsz magad mellé egy olyan pasit, akinek te vagy az első , a tenyerén hordoz, tudja mit akar, és nem kelt benned bizonytalanságot. Nincs annál rosszabb, mikor nem lehetsz nyugodt egy kapcsolatban, mert nem tudod mire számíthatsz a másiktól...
2021. ápr. 12. 14:40
 23/23 anonim ***** válasza:

19, 20 vagyok.

"tehát annyit se várhat el manapság az ember hogy magától lelépjen aki nem akar velem lenni, csak szaladna hozzá ha én szakítanék..?!"

Mennyit gondolkoztam ezen én is, teljesen igazad van.

De valahogy én ezt nem töketlenségnek tudtam be, hanem inkább annak, hogy akart az velem lenni, de ha nem, hát az se baj, jó lesz az ex is. Durva 1 hónap állt mögöttem, de végülis nem bánom már.

És te mit fogsz tenni?

2021. ápr. 12. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!