Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most őszintén az ilyen "kitöré...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most őszintén az ilyen "kitöréseket" hogy lehet jól kezelni?

Figyelt kérdés

A párom és én távkapcsolatban vagyunk. Napi szinten beszélünk. Azonban, nagyon össze tudunk feszülni. A minap is történt hogy a kutyusom aki mellesleg már idős, sántított, kedvetlen volt. Említettem neki, és mondta hogy mit vegyek neki, valami táplálé kiegészítőt (izület védő). Mondtam neki hogy köszönöm majd megnézem. Mire mondta hogy ő már tudja hogy nem lesz belőle semmi. Mondtam neki de lesz, csak először vigyem el az orvoshoz nézze meg ő is, hogy nem e ficam stb van a háttérben, és majd utána okosabbak leszünk. Meg mondtam neki én annyira nem hiszek az ilyen táplálék kiegészítőkben.. Na eljött a nap, elvittem a dokihoz, aki mondta hogy koránál fogva valószínüleg izületes, és szuri mellett ő is javasolta ezeket a kiegészítőket. Kérdeztem itt is vásárolhatok e most, mire mondta hogy igen. Kirakott nekem 5 félét. Hívtam volna a párom hogy kikérjem a véleményét melyiket érdemes megvenni. Azonban nem volt elérhető. Így én választottam egyet. Mikor kijöttünk a rendelőből hívott vissza a párom, és mikor mondtam neki mit választottam, teljesen kikelt magából. Elhordott mindenféle f*nak, hogy rám sózhatnak bármit én megveszem..és hogy bezzeg Ő neki nem hittem el mikor mondta hogy ezt kell venni, és hogy ebben nincs is omega 3 ..elkezdett szentségelni, hogy én őt le*om, nem hiszek/hittem neki, bezzeg egy idegennek kapásvól elhiszem, ő soha többet nem fog mondani nekem semmit mert úgy sem hiszek neki.. és stb stb. Döbbenet. Teljesen kifordult magából.

Hiába mondtam neki hogy, jó semmi baj, majd ha ez elfogy, veszünk olyat amilyen ő ajánl. De már állt a bál. Egy ilyen, szerintem semmi nem történt dolog után, hatalmas vita. Ti értitek ezt? És ez csak 1.

2021. ápr. 11. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgy kezeled jól, ha ez volt az utolsó ilyen, mert ott rögtön megmondod, hogy te ezt nem viseled el tovább. Isten vele, keressen más bohócot.

Mindezt úgy, hogy távkapcsolat? Mi lesz, ha egyszer együtt éltek? Öt percenként felpofoz?

Nem hiszem el, hogy te ezt élvezed.

2021. ápr. 11. 12:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az exemmel jársz? :) Otthagytam a p.icsába, mert már ott tartottunk, h melyik betétet veszem meg hol és mennyiért, de a főzeléket is jobb úgy csinálni, ahogy ő mondja, mindezt úgy, h évek óta főzök és mindig finomakat. Mindig ment a hiszti, ha ellentmertem állni. Sajnos vagy nem sajnos nem a gyereke vagyok. Teljesen rám telepedett. Se mondani, se csinálni nem tudtam jót. Nem tudom mi bajuk van az ilyen embereknek. De nem is érdekel. Én kiiktattam az életemből.
2021. ápr. 11. 12:43
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Amikor egy párkapcsolat alakul, meg kell húzni a szabályokat. Ha a másik olyat mond vagy tesz, ami neked nem fér bele, azt kommunikálni kell, mert nem fogja tudni, hogy ezt nem fogadod el.

Volt nekem is olyan, hogy azt mondtam valakinek, hogy ha még egyszer ilyen stílusban beszél velem, akkor végeztünk (ittas volt, de nem érdekel). Nagyon fontos, hogy ezek ne üres fenyegetések legyenek, ha legközelebb megteszi, már tudja, mit kockáztat. Ha ennek ellenére bevállalja, akkor nekem nincs mellette keresnivalóm.

2021. ápr. 11. 12:43
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem nyelsz tovább. Sarkadra állsz és megmondod neki, hogy nézzen már magába, kinek kézeli magát?! Ha meg nem változtat, akkor keressen magának egy szolgálólányt, akit utasítgathat.
2021. ápr. 11. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!