Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Barátnőm röhejesen ragaszkodik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm röhejesen ragaszkodik a macskájához, mit csináljak ezzel a dologgal?

Figyelt kérdés
Barátnőm annyira ragaszkodik a macskájához, hogy az én szememmel nézve már beteges. Én nem vagyok macskabarat, sőt ki nem allhatom a macskakat, de azt el tudtam fogadni hogy o szereti oket.. Egy bizonyos szintig.. Szóval van egy benti macskaja, aki most beteg lett, es neki kell otthon apolgatni, így már a 3. hétvégét mondta le a macska miatt. Ha át is szalad, feszült, hogy mi van a macskával... Normális ez a nőknél? Mit csináljak vele? (Baratnom 23 éves)

2021. ápr. 9. 21:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező.

Ne haragudj, csak ez az önkéntes barom okoskodik, pedig neki kellene eret vágnia, kár hogy nem ismerem na mindegy.. :)

Azonban:

Beszéld meg a barátnőddel a lehetőségeket, de ha mindenáron zavar és ő ragaszkodik hozzá, akkor ne erőltesd, ha ennyire zavar.

2021. ápr. 9. 22:24
 12/18 anonim ***** válasza:
82%

#12. Miért, te is egy védtelen, beteg állat vagy?

Nem, te egy felnőtt ember vagy, aki gondoskodik magáról.

Inkább örülj neki, hogy ilyen gondoskodó nőt fogtál ki, mármint, ha szeretnél egyszer családot alapítani. A gyerekre is féltékeny leszel, ha őt ápolja, amíg 3-4 hétig beteg, ahelyett, hogy veled foglalkozna?

Bár valami nagyon azt súgja, hogy nem ő lesz a te feleséged.

2021. ápr. 9. 22:25
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

Ragaszkodik hozzá? Milyen beteg szociopata örülne neki, ha valaki egy általa vállalt élőlényről nem gondoskodna?

Te kérdező egy kretén fasz vagy, de tényleg

Én gyereket nem szeretnék, de volt már párom, akinek volt. Még jó, hogy ez nem okoz gondot. Sőt! Ha megtudtam volna, hogy rossz szülő, vagy hogy miattam hanyagolja, már ott sem lettem volna

Szóval szerintem is szakíts, mert szerintem gyáva voltál megmondani a barátnődnek, hogy nem szereted a macskákat, és nem tud róla milyen nulla vagy.

Egyébiránt aki állatot nem szeret, az egészen biztosan egy félig üres ember...

2021. ápr. 9. 22:55
 14/18 anonim ***** válasza:
35%
12-13. A kérdező erre gondol, hogy rengeteg olyan ember van, aki nem tart ott az életben, hogy annyi időt és pénzt tudjon szánni a háziállatára, amennyit szán (mert ha mégis szán, akkor más sokkal fontosabb dolgok elől veszi el a saját idejét, pénzét). Nekem minden álmom egy nagyobb kutya, de lakásba sosem hoznék, ezen kívül tudom magamról, hogy jelenleg az életem "felívelő", keményen megdolgozós szakaszában vagyok és ebben nem fér bele egy háziállat. Ezen kívül hiába keresek viszonylag jól alkalmazottként, vannak dolgok, amikre gyűjtök (lakás pl többek közt) és egy háziállat tartása nem 2 forint, ha valaki tisztességesen akar gondoskodni róla. Ez igaz a legtöbb huszonévesen vagy kora harmincasként állatot tartó emberre. (Most azokra gondolok, akik már családtól külön élnek, nem azokra, akik néha elszórakoznak otthon a család kutyájával/macskájával.)
2021. ápr. 9. 23:19
 15/18 anonim ***** válasza:
26%

mert ha mégis szán, akkor más sokkal fontosabb dolgok elől veszi el a saját idejét, pénzét"

neked NE legyen állatod. úgy SOSE

2021. ápr. 10. 00:37
 16/18 anonim ***** válasza:
70%
Nekem van egy kilenc éves cicám.( családdal élek még 22 évesen, mert az egyetem mellett nincs időm és energiám dolgozni) Ő a család közepe kb. Ha van egy állatod, akkor felelősséggel tartozol neki. Érthető , hogy ápolja. Te nem tudnál hozzá felmenni? Miért kell most őt ezért nyaggatni? Nem buli egy beteg állat ápolása sem...
2021. ápr. 10. 07:06
 17/18 anonim ***** válasza:
86%
Az ilyenek fognak majd feltekenyeklenni a sajat gyerekukre is, ha beteg lesz es tobb energiat kivan az apolasa,
2021. ápr. 10. 10:38
 18/18 anonim ***** válasza:
76%
Nagyon rossz minőségű ember vagy. Átlagos ember is azt érezné, hogy segíteni akar a párja miatt is, de főleg, hogy jobb legyen egy másik élőlénynek.
2021. ápr. 10. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!