Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma lehet ha a párom ragaszkodik az exétől kapott szerelmes leveléhez?
Az a szánalmas hogy ragaszkodsz ehhez a kapcsolathoz holott a nő nem szeret. Féltékenykedsz, turkálsz a dolgai közt.
Ha szeretne a nő akkor nem tartogatna az exéről emlékeket. Abban biztos lehetsz hogy az exét szereti, te csak statiszta vagy ebben a filmben.
Nem hinném , hogy probléma kell legyen.
Szép, emlékbe eltette.
Ne bántsd, ne bizergáljad az emlékeit.
Én lehet, hogy egy ilyen akció után már rögtön szakítanék is veled; mert én többet érdemlek, mint egy ilyet, aki nem tartja tiszteletben a tárgyaimat.
"(de erre is csak azt mondta, hogy kiváncsi de nem érez semmit)"
Ez szerintem így rendben van. Hagy elégítse már ki a kíváncsiságát. Most ezt nem értem, ez miért okoz problémát. Mondjuk,ha túl gyakran érdeklődik, az már gyanús lehet.
De mégegy, hogy szerintem lehet, hogy 1. túl féltékeny típus vagy; de még 2. : Lehet az is , hogy totál nem illetek egymáshoz, totál más az életfelfogásotok; én nem hinném, hogy ti összevalók lennétek egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!