Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Probléma lehet ha a párom ragaszkodik az exétől kapott szerelmes leveléhez?
Ha nem funkcionális tárgyakról van szó akkor én is fura szemmel néznék a dologra, főleg ha ilyen szinten ragaszkodna hozzá. Az h az exe oldalait nézegeti gyakran az nálam szakító ok lenne.
Most nem azt mondom, hogy az amit leírtam magamról az jó/rossz/normális vagy nem normális dolog lenne, mert nem számít. Sok féle ember létezik más más normákkal, nincs azzal semmi baj, hogy te így gondolkodsz, ahogy azzal sincs ahogy ö. Akkor van baj, ha látod a párodon, hogy nem felel meg a normáidnak és te változtatni akarsz rajta, vagy pedig durván szemrehanyod neki. Ne tedd, ha nem fogadod el olyannak amilyen, akkor szakíts vele, mindenkinek jobb lesz.
Bocsánat a helyesírási/forgalmazási hibákért telefonról írok és nem találom a szemuvegemet sem.
Nem olvastam végig a valaszokat,csak az elejet,amiben irod,hogy 31 koruliek vagytok.Én 51 vagyok,meglepödtem,hogy még ma is irnak levelet???
Na mindegy.
Én,mikor megismerkedtem a férjemmel,és eljegyeutuk egymást,jelképesen elégettem az elözö fiuktol kapott leveleket.Sok volt.Nem azert,mert sok fiuval lefekudtem,nem,a ferjem volt ÚGY az elsö.
Viszont akkor még nem volt sms,email,net stb,ezert leveleztunk,távirst volt.
Kicsit se sajnáltam öket,mert már nem számitott,lezártam.
Nem lehet,h a párod még szereti az exét,azért nem hagyja kidobni?
(Mondjuk igy 100 év távlatábol érdekes lenne visdzaolvasni,miket irkáltak,csak ugy nosztalgiábol!...😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!