Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Probléma lehet ha a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Probléma lehet ha a párom ragaszkodik az exétől kapott szerelmes leveléhez?

Figyelt kérdés
Megbeszéltem barátnőmmel, hogy megmutatja az exe dobozát, amelyben az exével közös emlkékek/tárgyak voltak. Ketté akartam tépni “”teszt”” gyanánt a szerelmes levelet amit kapott tőle, hogy mégis hogyan reagálna, de majdnem sírvafakadt. Hozzáteszem, hogy fizikailag és verbálisan is bántalmazta 3évig. Mostanában sokat kutakodik facebookon utána, hogy merre sodorta őt az élet (de erre is csak azt mondta, hogy kiváncsi de nem érez semmit). Csak szerintem szánalmas ez a viselkedés, hogy nem szereti az exét, de mostanában utána kérdezősködik meg rosszul érintené, ha széttépném a levelét?

2019. jún. 26. 00:07
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
18%
31 Férfi. Nehogy még te érezd magad szarul, hogy a párod az exe után sovárog. Te veled él együtt és nem az exével. Én nem hagynám helyedben ezt. Zárja le a múltat és veled törődjön. Véletlenül összefutna az exével és esetleg lefekszik vele akkor azt is hagynod kéne ?! Ha nem tud elszakadni az exétől, akkor én nem lennék nyugodt helyedben hogy mennyire kötődik hozzád valójában.
2022. aug. 27. 17:56
 32/36 anonim ***** válasza:
24%
31 válaszoló vagyok. Most olvastam hogy már nem vagytok együtt. Sok sügér aki neked beszólt hogy bunkó dolog volt tesztelned most is olyan okosak??! Jót tetted a dolgot máskor már okosabb leszek hogy mit kell tenni ilyen helyzetben.
2022. aug. 27. 18:05
 33/36 anonim ***** válasza:
0%

Háhá én mindig tudtam hogy aki így ragaszkodik az exéhez az fullra szerelmes még belé, csak a sok gyökér írja itt mindig gyakorin hogy alap hogy exes dolgokat őrizgetünk meg barátok vagyunk és aki nem így tesz az gyerekes. Remélem az ilyenek elgondolkodnak most ezen :)

Te meg remélem találsz egy rendes lányt aki csak téged szeret :) Ha bármit őrizget vagy beszél vele vedd hatalmas red flagnek.

2023. máj. 30. 07:04
 34/36 anonim ***** válasza:
0%
Ha még mindig itt tartasz, akkor jobb szakítani, nem normális viselkedés, hogy eltelt 4 év és még mindig őrizgeti holott bántalmazta a pasas!
2023. máj. 30. 09:31
 35/36 anonim ***** válasza:

"Megbeszéltem barátnőmmel, hogy megmutatja az exe dobozát"

Honnan jött ez a fantasztikus ötleted?

Amúgy aki hátrafelé pislog, az s*ggel megy a jövőbe.

2023. máj. 30. 11:48
 36/36 anonim ***** válasza:
8-as: nem feltétlenül gyógyszeres kezelés, hanem inkább terápia lenne szükséges. 3 évig egy bántalmazó kapcsolatban élni nem piskóta, a legtöbb ember nem tudja feldolgozni egyedül. Láthatóan NEM gyógyult még meg mennyi idő telt el a szakításuk óta és mióta vagytok együtt? Az ilyen akciókkal nem segítesz neki, sőt, te is bántod. Nem azért csinálja, mert vissza akar menni hozzá vagy mert nem szeret téged, de nem dolgozta még fel ezt a dolgot, így nem tud egészséges párkapcsolatot kialakítani. Ha nem megy szakemberhez, terápiára és nem tudod ezt jól kezelni, akkor inkább most szakítsatok, nem lesz jó vége.
2023. máj. 31. 11:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!