Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újra előfordulhat ez?

Figyelt kérdés

Friss házasok vagyunk a férjemmel.

Most fordult elő először, hogy megütött, felrepedt a szám.

Az ok féltékenység volt.

Azóta próbált beszélni velem, és azt mondta, csak azért tette mert nagyon szeret és féltékeny volt, és többet nem fordul elő.

Van rá esély, hogy tényleg egyszeri alkalom volt, vagy ez törvényszerű, hogy újra ez lesz?

2021. ápr. 9. 17:06
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Úristen. Csomagolj és menekülj, ez egy elmebeteg. Még a gyereket is felhasználja a manipulálásához. Hívd fel a szüleidet, hogy segítsenek összepakolni gyerekestül, amikor nincs otthon a lovag és vissza se nézz. Hétfőn hívd az ügyvédet, hogy kezdjétek a válást.
2021. ápr. 9. 19:08
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Hú, hát ez nem hangzik jól... :/ A történetedtől függetlenül, tényleg így kezdődik: pofon-jaj,bocsáss meg, úgy szeretlek, aztán ha megbocsátasz, megint üt. Meg lelkileg tönkretesz... Nem írom le azt, amit a többiek is, de igazuk van. Sajnos.
2021. ápr. 9. 20:07
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

"előtte tényleg soha nem ütött meg, megmondanám ha úgy lenne.

viszont mindìg célozgatott rá, szóban, hogy mit csinálna ha..."

Ugye tudod, hogy minden bántalmazó így kezdi?

Ha már a kapcsolat első pár hónapjában lekevernének egy pofont, akkor szerinted hogy lenne feleségük?

2021. ápr. 9. 20:13
 24/24 A kérdező kommentje:

félek tőle de egyben szeretem is, pedig utálnom kellene.

össze vagyok zavarodva.

ha megölel azt érzem, hogy nagyon szeretem,...nem értem az egészet.

mindenesetre igazatok van a válaszokkal kapcsolatban, és muszáj lesz valamit tennem

2021. ápr. 9. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!