Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra előfordulhat ez?
Friss házasok vagyunk a férjemmel.
Most fordult elő először, hogy megütött, felrepedt a szám.
Az ok féltékenység volt.
Azóta próbált beszélni velem, és azt mondta, csak azért tette mert nagyon szeret és féltékeny volt, és többet nem fordul elő.
Van rá esély, hogy tényleg egyszeri alkalom volt, vagy ez törvényszerű, hogy újra ez lesz?
van külön lakásom, nem kellene a szüleimhez mennem, ez nem lenne probléma, hanem azt nem tudom, hogy ez egyszeri eset volt e, és higyjek neki, vagy mindìg ez lesz.
ha most elköltözök a babával akkor 100%,hogy olyan szinten fog bekattanni, hogy bele se merek gondolni mit tesz
"csak azért tette mert nagyon szeret "
...kontrollálni, kisajátitani, birtokolni, uralkodni, a saját gyengeségi szintje alá nyomni téged, majd meggyőzni, hogy ez igy helyes, különben is, nincs más választása, illetve a te hibád.
Az ilyen emberek igazán vehetnék a fáradtságot bejezeni a mondataikat.
Tipikus bántalmazottként viselkedsz már most is. Nem mersz konfrontálódni, alárendeled magad az akaratának, és a cselekedeteidet a tőle való félelmed egyengeti.
Mivel most házasodtatok (jogi összetartozás), és van egy kiskorú gyereketek (anyagi függőség, kiszolgáltatottság), máris ki merte mutatni a foga fehérjét, mert tudja, hogy ebben a helyzetben nem ugrálhatsz. Nice...
A te és a gyereked érdekében hagyd el minél előbb, de ne egyedül intézkedj, hanem kérd a családod és a barátaid segítségét, mert jól érzed, nem fogja annyiban hagyni. És ne a saját lakásodba menj egyedül a gyerekkel, mert ott fog először keresni, hanem a szülőkhöz (ha jó a kapcsolatod velük), mert ott valamennyire védett helyen lehettek.
Ja, a kérdésre válaszolva igen, újra meg fogja tenni. És a féltékenység nem a szeretet jele, hanem a birtoklási vágyé. Ha nem hiszel az itt válaszolóknak, akkor olvass tanulmányokat, amikben bántalmazó kapcsolatból szabadult áldozatok mesélik el a történeteiket, utána pedig elemzik a viselkedésmintákat mindkét oldalról. Nagyon tanulságosak.
" csak azért tette mert nagyon szeret és féltékeny volt"
Tipikus hányadék, nyomorult bántalmazó szöveg ez.
Olyan finom ételt rendeltem, és félek, hogy most visszajön.
Exem csak verbális bántásban illetve kényszerítésben részesített, meg egyszer végigrángatott az utcán. A kulcsszó: EXEM.
nem az anyagiak tartanak vissza.
mindketten úgymond jó anyagi háttérből származunk, én még talán jobból is őnála, nekem megvolt mindenem ő előtte is, szóval a pénz abszolút tárgytalan ez esetben. neki is nekem is van.
előtte tényleg soha nem ütött meg, megmondanám ha úgy lenne.
viszont mindìg célozgatott rá, szóban, hogy mit csinálna ha...
ez a pofon pedig olyan volt, hogy hazaért és számonkért egy olyan sztorival ami csak az ő fejében létezik, és elkapta a kezem, megrángatott, majd felpofozott, de nagyon durván, mikoris kiment alólam a lábam és a földre estem. akkor legugolt hozzám és elmondta a monológját, hogy kinyír ha ez meg az kiderül. felrepedt a felső ajkam elég csúnyán.
1 napra rá jött azzal, hogy mennyire szeret és elvesztette a fejét stb stb, romantikus monológ.
szerintem látja rajtam, hogy nem bízok benne és mennék, mert pl olyat csinál a verés óta, hogy tartja a kezében a gyerekünket, beszél hozzá, ölelgeti, és azt mondja neki, hogy ti anyuval örökre velem maradtok és közbe néz rám fenyegető szemekkel. szóval kb elborult az agya vagy nem tudom, már bármit kinézek belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!