Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom mostanában folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom mostanában folyton megüt, kiabál ha nem tetszik neki valami velem kapcsolatban, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Eddig soha nem csinálta ezt, lassan 2 éve vagyunk együtt, mostanában kezdte el, hogy megüt ha valami olyasmit mondok vagy csinálok ami nem tetszik neki. Legutóbb az volt a baj, hogy felhívtam amikor épp az unokaöccsét altatta, a telefon csörgés felkeltette a gyereket, utána amikor átmentem hozzá a szobába akkor a kisgyerek előtt ütött meg vagy háromszor meg lökdösött, amiért felkeltettem a gyereket. Nyilván nem szándékosan csináltam, sajnáltam. Máskor az a baj, hogy nagyon forgolódok az ágyban és rugdosom a takarót mert nem találom hol is van az a takaró, ilyenkor még éjszaka is rámkiabál rámcsap. Ha csúnyát mondok neki, hogy b.ssza meg amiért megütött (én nem ütök vissza, nem akarok verekedni) akkor azért is megüt mégegyszer, hogy minek beszélek így. Nagyon rákapott erre a verekedős dologra, most már ha valahányszor nem értünk egyet egyből lökdös, lehülyéz, ha visszaszólok akkor megüt, rúg. Ezelőtt soha nem volt ilyen, és nem is rossz fajta ember, de velem már valamiért ilyen lett. Nekem otthon azt mondták, hogy soha nem szabad eltűrni, ha megüt a férfi, egyből szakítani kell. Biztos, hogy nem jogos a verekedés semmilyen esetben sem, de már kezdek félni mert tényleg eddig soha sem csinált ilyesmit, de már kb napi szintre megy ez a dolog, és fáj látszik a helye is és nem akarok így élni. Nála lakom, nem tudom hova mehetnék, csak nagymamám van de ő messze lakik. Vagy hogyan szoktassam le erről? Összességében intelligens jól szituált ember, senki nem mondaná meg, hogy tud ilyen lenni amikor haragszik rám.

21N/23F

2021. ápr. 9. 05:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
37%
Ha nem mackóban van otthon, hanem szépen felöltözve, akkor el ne hagyd!
2021. ápr. 9. 08:13
 12/19 anonim ***** válasza:
26%
Erre csak az lenne az épeszű reakció, hogy otthagyod, de nem fogod, mert ahhoz túl jól néz ki.
2021. ápr. 9. 08:22
 13/19 anonim ***** válasza:
89%

Ha lakhatásért cserébe tűröd a napi szintű bántalmazást, hajrá, de akkor ne nyavajogj.

Bármennyire is próbálod mentegetni egy agresszív barom nem fog változni, sőt. Minél jobban becsicskulsz neki, annál jobban belejön majd a gyepálásodba.

2021. ápr. 9. 09:54
 14/19 anonim ***** válasza:
28%
Mondom én hogy fehér emberek között több a nőverő .. És miért vagy együtt még ezzel az utolsó trógerrel ? Mit tegyél, hagyd el, lépj ki. Ki sem írtam volna ezt a kérdést, mert ez nem ma megoldható problémák közé tartozik !
2021. ápr. 9. 10:26
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

"Összességében intelligens jól szituált ember"

Biztos ez?

2021. ápr. 9. 11:04
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
#14 Hol írta a kérdező, hogy fehér emberről van szó? De még ha az is lenne, az is csak annyit jelentene, hogy fehér emberek között is van nőverő, nem azt, hogy több.
2021. ápr. 9. 12:32
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez a féreg intelligens? Minden csak nem intelligens. Az első után csomagolni és menni!!! Barátok? Ismerősök? Valami alapítvány? Dolgozol? Baszki menj már, jézusom!
2021. ápr. 9. 16:09
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ne leszoktatni akard ezt a mocskot, hanem feljelenteni!
2021. ápr. 9. 16:09
 19/19 anonim ***** válasza:
67%

Maradj vele, legalább addig sem bánt mást. Ennyi.

Ha erre kérdést kell kiírnod akkor nincs mondanivalóm.

2021. ápr. 9. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!