Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom mostanában folyton megüt, kiabál ha nem tetszik neki valami velem kapcsolatban, mit tegyek?
Eddig soha nem csinálta ezt, lassan 2 éve vagyunk együtt, mostanában kezdte el, hogy megüt ha valami olyasmit mondok vagy csinálok ami nem tetszik neki. Legutóbb az volt a baj, hogy felhívtam amikor épp az unokaöccsét altatta, a telefon csörgés felkeltette a gyereket, utána amikor átmentem hozzá a szobába akkor a kisgyerek előtt ütött meg vagy háromszor meg lökdösött, amiért felkeltettem a gyereket. Nyilván nem szándékosan csináltam, sajnáltam. Máskor az a baj, hogy nagyon forgolódok az ágyban és rugdosom a takarót mert nem találom hol is van az a takaró, ilyenkor még éjszaka is rámkiabál rámcsap. Ha csúnyát mondok neki, hogy b.ssza meg amiért megütött (én nem ütök vissza, nem akarok verekedni) akkor azért is megüt mégegyszer, hogy minek beszélek így. Nagyon rákapott erre a verekedős dologra, most már ha valahányszor nem értünk egyet egyből lökdös, lehülyéz, ha visszaszólok akkor megüt, rúg. Ezelőtt soha nem volt ilyen, és nem is rossz fajta ember, de velem már valamiért ilyen lett. Nekem otthon azt mondták, hogy soha nem szabad eltűrni, ha megüt a férfi, egyből szakítani kell. Biztos, hogy nem jogos a verekedés semmilyen esetben sem, de már kezdek félni mert tényleg eddig soha sem csinált ilyesmit, de már kb napi szintre megy ez a dolog, és fáj látszik a helye is és nem akarok így élni. Nála lakom, nem tudom hova mehetnék, csak nagymamám van de ő messze lakik. Vagy hogyan szoktassam le erről? Összességében intelligens jól szituált ember, senki nem mondaná meg, hogy tud ilyen lenni amikor haragszik rám.
21N/23F
Most erre mit lehet mondani?
Mi annyit tudunk javasolni, hogy költözz külön az eddig megtakarított pénzedből vagy menj vissza a nagymamádhoz, amire te azt fogod válaszolni, hogy nincs megtakarított pénzed - mert pl. a pasi elveszi - és ahol a nagyanyád él, ott nincs munka.
Ergo, mindegy mit mondunk, maradni fogsz.
Az ilyen ember kapásból nem lehet intelligens, kezdjük ott.
Menj valami barátnődhöz vagy vegyél ki albérletet, de nem tudom minek kell tűrni az ilyet. Én már az első alkalom után leléptem volna. 🤷♀️
Meg érdemled! Már bocs. Az első ilyennél ki kellett volna dobni!
N29
Pakold össze a cókmókod és húzz el onnan, ha lehet még ma! Az ilyen nem fog változni, csak rosszabb lesz. Azért kezdett el ütni mert az évek alatt annyira lerombolta a személyiségedet, hogy úgy érzi már ezt is megteheti veled. (Amint az ábra mutatja jól is gondolta, mert nem mentél el onnan az első pofon után) Feltételezem eddig is voltak verbális abuzálások, csak nem is vetted észre, mert az ilyen fajta szemetek rafináltan, kis adagokban adják be a bántalmazást akár évekig, amíg nem jön az első pofon.
Van munkád? Van spórolt pénzed? Van valami szakmád? El tudsz menni egy baráthoz/barátnőhöz amíg nem találsz egy kiadó szobát? Az nem kerül annyiba mint egy teljes albérlet egyből. Ha semmi lehetőséged nincs, akkor kénytelen leszel a mamához menni, ha csak ő van neked és ott kitalálni a továbbiakat. (És amíg a mamánál héderezel segíts neki minden házimunkában amiben csak tudsz.)
pakolj, s menj! Nagymamád nem lehet olyan távol, hogy megérje még egy beléd rúgás!
Ja, és akár hogy is könyörög NE FOGADD VISSZA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!