Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában folyton az exemre gondolok! Mi van velem?
18F
Az exemmel haraggal váltunk el.
Én szakítottam de utána még küzdöttem érte egy hónapot mert beláttam hogy hibát követtem el és nagyon szeretem őt.
De abban az 1 hónapban derült ki egy csomó minden amit mondjuk hogy sejtettem.
Miután összejottunk azután egy héttel megcsalt mert egy másik srác lekapta és ő hagyta magát.
És innentől kezdve szinte sose volt őszinte,folyton a szemembe hazudott és nem mondott el semmit.
Már-már túltettem magam azon hogy az egész kapcsolatunk egy hazugság volt.
Most volt a szülinapja (az jutott eszembe aznap hogy korábban azt mondtam neki hogy vele akarok karácsonyozni,vele lenni a szülinapján és vele szeretném kezdeni az újévet)
De azóta folyamatosan az Istagramját,Facebookját nézegetem.
Azt nézem mikor van fent Viberen (bent hagytam a számát hogy a jövőben tudjam kinek ne vegyem fel,de ez a gondolatmenet kezd halványulni ami azt jelenti hogy felvenném ha hív...)
Meg most folyton előjonnek a régi emlékeink,meg azon fantáziálok hogy valahol véletlenül találkozunk és belátta ezeket a hibákat és vissza akar kapni.
Mi van velem?? Mit csináljak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!