Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, hol hibázok?

Figyelt kérdés

Néhány fiúnak hullanak az ölébe a lányok, imádják őt, állandóan körülveszik, néhányra pedig rá sem konyítanak.

Nem vagyok csúnya, nem vagyok undorító, mindenki szerint eszeveszett jó humorérzékem van, tudok komoly is lenni, kedves is vagyok, és iszonyat jófejnek tartanak (ezt más lányok és srácok mondták). Mégis itt állok 16 évesen, nincs barátnőm, pedig szeretnék. Sajnos nincs 15 millió forintom, de akármikor meg tudnám hívni bárhova, szeretném, a mindenemnek tekinteném, de én az ilyen utcai picsuszoktól írtózom.

Tényleg nem vagyok beképzelt, semmi önbizalmam nincs, el vagyok keseredve, mikor a srácok arról beszélnek, milyen volt a barátnőikkel.

A probléma sajnos, hogy nem merek kezdeményezni :(

Mit tegyek? Mi tetszik egy fiúban lányok?

Fiúk, ti hogy "barátnőztök"? Mi a sikeretek titka?

2010. aug. 20. 23:22
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Köszi a javaslatokat, remélem, sikerrel járok :).
2010. aug. 21. 00:27
 22/22 anonim ***** válasza:
Linkelj egy képet:D. ha télleg jólnézelki felnőveljük az önbizalmad:P:D
2010. aug. 21. 02:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!