Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem, hol hibázok?

Figyelt kérdés

Néhány fiúnak hullanak az ölébe a lányok, imádják őt, állandóan körülveszik, néhányra pedig rá sem konyítanak.

Nem vagyok csúnya, nem vagyok undorító, mindenki szerint eszeveszett jó humorérzékem van, tudok komoly is lenni, kedves is vagyok, és iszonyat jófejnek tartanak (ezt más lányok és srácok mondták). Mégis itt állok 16 évesen, nincs barátnőm, pedig szeretnék. Sajnos nincs 15 millió forintom, de akármikor meg tudnám hívni bárhova, szeretném, a mindenemnek tekinteném, de én az ilyen utcai picsuszoktól írtózom.

Tényleg nem vagyok beképzelt, semmi önbizalmam nincs, el vagyok keseredve, mikor a srácok arról beszélnek, milyen volt a barátnőikkel.

A probléma sajnos, hogy nem merek kezdeményezni :(

Mit tegyek? Mi tetszik egy fiúban lányok?

Fiúk, ti hogy "barátnőztök"? Mi a sikeretek titka?

2010. aug. 20. 23:22
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

A cukrászdát csak azért említettem, mert az előttem levő válaszoló ezt írta.

Egyébként, igyekszem a jövőnyárra kidolgozni magam, és remélem, hogy sikeresebb leszek. Mindenem megvan, csak önbizalmam nincs. Egyszerűen nem bírnám elviselni azt az égést, ha odasétálnék egy lányhoz, kérdezgetném, és elhajtana.

17 évesen remélem már több sikerem lesz, de nem fogom feladni. És higgyétel el, tényleg nem valami esett kis hülyegyerek vagyok, csak egyszerűen képtelen vagyok egy lányt úgy megszólítani, hogy velem jöjjön el valahova. :(

2010. aug. 20. 23:52
 12/22 anonim ***** válasza:

Én elmondom a véleményem:

Lehet hogy az a baj h ennyire a szeretetre a vágysz..vagy nem is tudom. Egy lánynak nem mindenképp a pénz fontos, meg nem minden lány szereti azt ha "annyira szeretik" h is fogalmazzak..(magamra értem am)én nem szeretem az annyira érzelmes pasikat.

A humor nagyon fontos.:) Szerintem nem aggódj,azis lehet h véletlen összefutsz egy kedves lánnyal akivel tetszetek egymásnak.:)

20 csajozós tipp:D : [link]

13/22 anonim ***** válasza:
amúgy én is arra gondoltam, hogy a suliból hív el vkit.. xD
 14/22 A kérdező kommentje:
Vagyis volt rá eset, el is jött, de nem lett semmi extra belőle, nem volt rám vevő.
2010. aug. 20. 23:53
 15/22 A kérdező kommentje:

kicsit félreértetted ezt a szeretetes dolgot. nem vagyok romantikus alkat, legfeljebb annyira, mint a többi srác. nem hívnám mindig, hogy mi van vele, nem írnék 5 percenként, hogy hiányzik, és nem is lennék a terhére, ha épp mást szeretne csinálni.

egyszerűen csak annyit szeretnék, hogy bírja a búrámat, és egy kicsit legyen több, mint a barátom.

2010. aug. 20. 23:56
 16/22 anonim ***** válasza:

első 23:52-es vok:D

ja akkor oks,az úgy más, teljesen rendben van akkor:)

am amit linkeltem oldalt sztem nézd meg,mert télleg segít miről beszélgess..:)

2010. aug. 21. 00:00
 17/22 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanez a problémám mint neked...De én eddig mindig csak szórakozó helyekre jártam el. Ott nem igazán tudtam "csajozni".

De most így haverokkal eljárunk erre arra és a véletlenek mindig hoznak valamit....

Viszont én annyiból más vagyok hogy én a fiatalabb lányokkal tudom megértetni magamat...

20F

2010. aug. 21. 00:03
 18/22 anonim ***** válasza:

nem linkelsz magadról egy képet?

az már egy jó pont ha van humorérzéked.=)

valamivel az önbizalmadon kéne javítani...

2010. aug. 21. 00:03
 19/22 A kérdező kommentje:
Nekem nem a beszélgetéssel és a témával lenne a problémám, hanem hogy mi lenne az első, a kezdeti pont, ami biztosítaná, hogy a lány szóba állna egyáltalán velem.
2010. aug. 21. 00:11
 20/22 anonim ***** válasza:

00:00 (megint):D

hát.. pl.megtetszik valaki,nézz rá,mosolyogj ha visszamosolyog az már jó jel;),vagy kezd el nézni hátha el kezd veled szemezni, aztán később szólítsd le..

vagy csinálj úgy mintha valamit nem értenél(suliba),kérj segítséget,aztán kezdjetek el dumálni,kérj msn-t vagy telószámot és onnan már könnyű lesz..:D

2010. aug. 21. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!