Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miben bírt rá párod hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben bírt rá párod hogy változtass?

Figyelt kérdés

Pl. Nem sportoltál, de ő rá tudott venni,

Vagy kicsit nőiesebb lettél miatta,

Vagy oda kezdtél figyelni a súlyodra stb..

Ezek mennyire voltak nehezén tarthatók/ beilleszthetőek a mindennapokba?

2021. ápr. 8. 19:26
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Hogy életbe maradjak. Mikor elkezdtünk beszélgetni én kórházba voltam 3s lemontam magamról, az életemről. Miatta kezdtem el visszatérni az életbe, célokat adni magamnak.

Nagyon nehéz volt. Főleg a depresszió legyőzése.

2021. ápr. 8. 19:35
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Hogy fogadjam el magamat ugy, ahogy vagyok! Mert szép vagyok, ahogy vagyok....(igen, telt alkatu vagyok)
2021. ápr. 8. 19:53
 3/9 anonim ***** válasza:
58%

Rábírt arra hogy hamyagoljam a cigit.

Aztán nem birta hogy a kezdeti fázisokban (mikor leengedtem napi 3-5 szálra)ingerült vagyok, aztán felszedtem kb majd'10 kilot(van egy ilyen hatása is, hogy aki leteszi hízik 45 rol lettem sacc 52 nagyon latszott), aztán meg azt nem birta hogy hanyagolom őt (a jelenléteben nem gyujtottam rá hanem folyamat vergodtem igy kenyszeresen elkezdtem huzni az idot hogy ma ezert nem jo talalkozni ma meg azért)

Plusz szőkéről barnává kellett változnom es fufrut vagatni, elfelejteni a szoknyát es női cuccok helyett devergo cuccokban meg edzoben stb kellett járnom

Es mire teljesen olyan lettem amit akart kinok kinjával, kidobott:D

2021. ápr. 8. 20:01
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
*aztán visszaváltoztam es az utána levo párom imád olyannak amilyen ÉN vagyok.
2021. ápr. 8. 20:04
 5/9 anonim ***** válasza:
ő motivál, hogy próbáljak kevésbé hisztis lenni. meg ő szerettete meg velem a pici cicijeimet és beszélt le arról, hogy megműttessem.
2021. ápr. 8. 20:56
 6/9 anonim ***** válasza:

4 éve vagyunk együtt, de nem jut eszembe semmi ilyesmi. Megkérdeztem most, hogy szerinte változtam-e bármiben a hatására. Azt mondta, hogy nem, de nem is kell, nem akar megváltoztatni. Vagyis csak egy dologban, hogy legyen nagyobb az önbizalmam.

Szerintem ez így jó, apróságokban persze biztosan változtunk egymás hatására, de úgy nem kéne kapcsolatba kezdeni, hogy pl. nem tetszik a másik testalkata, de nem baj, majd ráveszem, hogy lefogyjon és utána már jó lesz. Vagy a viselkedése, a stílusa, az öltözködése stb.

2021. ápr. 8. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:
En sokkal kevesebb sot es cukrot hasznalok/eszek amiota egyutt vagyunk. Valamint o pedig tobbet takarit :D
2021. ápr. 9. 02:47
 8/9 anonim ***** válasza:
Ő abbahagyta a dohányzást a hatásomra, kevesebbet káromkodik és nem iszik annyi cukros löttyöt. Én már nem vagyok olyan rendetlen mint amilyen voltam és megtanultam főzni.
2021. ápr. 9. 06:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Hogy legyen önbizalmam, hogy értékes és fontos vagyok.
2021. ápr. 9. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!