Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben változtassak a tinderemen?
Jó ez a kép?
Ez a bemutatkozásom:
"Férfi 2.0-ás verzió. Ugyanolyan, mint a többi férfi, csak mindenben picit jobb.
Ha azt gondolod, túl alacsony vagy - annyira biztos nem, hogy én ezt ne imádjam.
Ha hosszú a hajad, előny, de nem hátrány.:)
Igen, tényleg katona vagyok, eszerint húzz jobbra, vagy balra.
Odabújós vagyok, ha ez neked nem férfias, valószínűleg nem engem keresel.
A harmadik képen a kisfiú nem az enyém, a testvéremtől lízingelem."
Mit alakítsak a több jobbrahúzás érdekében?
Tinderen?
Semmit. Torold le, es inkabb egy Tesco parkoloban probalkozz, ugyanis ott nagyobb az eselye annak, hogy lanyt talalj, mint tinderen. Kiveve akkor ha csak szexre kell onnan valaki. Vannak kivetelek, vannak veletlenek, de sok ido kell es nagy szerencse, hogy ott valaki is jobbra huzzon. Ezt a huzast sem ertem, csak azt, hogy egy csomo ferfi ott van fent es csak sirnak rinak, hogy nem jon ossze semmi. A nok meg ki se latszanak a farkas kepekbol, aztan ok is sirnak. Pfffff kesz szegyen ez a tinder szerintem.
A kép nem az igazi. Olyan tunyulós és ez nekem negatívan csapódik le. Helyes arcod van,valószínűleg nem is vagy egy lustálkodós alkat, tudnál te előnyösebbet is.
A szöveg nem rossz. Az utolsó három sor kifejezetten jó. Az eleje szerintem kissé erőltetetten poénosra sikeredett.
Nem tinderezem, de női szemmel így látom. :)
A hármas válaszoló leirta, amit én is gondoltam elsőre. Helyes vagy, csak a kép beállítása nem az igazi, de nem mondom, hogy rossz.
A bemutatkozásban az első mondat után kicsit kikerekedett a szemem, de összességében nekem nincs vele bajom. :)
Több kép van fent egyébként, ami összetettebb megjelenítést ad, ez csak a profilkép, de nem tudom, hogyan lehet a tinder oldalamat linkelni, itt pedig csak ezt az egyet mutatja.
Valaki esetleg kisegít?
Hű, én ezt balra húznám.
Mi lenne ha olyan képet tennél fel, amin látszik a fejed?? Nem lenne hátrány. Miszerint ez alapján működik az oldal.
A szöveg meg erőltetett.
Gyerek miért van?? Ennyire szeretnél gyereket? Mikor?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!