Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben változtassak a tinderemen?
Jó ez a kép?
Ez a bemutatkozásom:
"Férfi 2.0-ás verzió. Ugyanolyan, mint a többi férfi, csak mindenben picit jobb.
Ha azt gondolod, túl alacsony vagy - annyira biztos nem, hogy én ezt ne imádjam.
Ha hosszú a hajad, előny, de nem hátrány.:)
Igen, tényleg katona vagyok, eszerint húzz jobbra, vagy balra.
Odabújós vagyok, ha ez neked nem férfias, valószínűleg nem engem keresel.
A harmadik képen a kisfiú nem az enyém, a testvéremtől lízingelem."
Mit alakítsak a több jobbrahúzás érdekében?
"Az 5. sor amúgy értelmetlen."---szerintem a többi is, ráadásul nagyon erőltetett és lapos!
A kép sem az igazi, bár aki ezen túllendül, azt a bemutatkozó szöveg fogja elriasztani :)
Bocs főni, hogy több ember véleményét szeretném elolvasni.
Már csak azért is, ha megengeded ezt a saját kérdésem alatt, mert teljesen ellentétes válaszok érkeztek.
Az meglepne, mert magamtól találtam ki.
Hogy pedig milyen képet nem húzol balra, az ennyiből nem derül ki.
Mondjuk olyan képet, amin rajta van az egész arcod nem ilyen rossz fényviszonyok közt.
Attól még, hogy te találtad ki elvileg a szöveget, levédetted vagy mi? :d De most tényleg... Ugyan ez van máshol is, csak max még jobban részletezi hogy ilyen meg olyan a szerkezet, hibái vannak stb. Egyszer nézd meg a fiú oldalt, hogy lásd, kikkel állsz szemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!