Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aggodnom kene? Milyen indittat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggodnom kene? Milyen indittatasbol/okbol szemeznek mas ismeros nokkel parkapcsolatban elo ferfiak? Meg merik oket vegig.

Figyelt kérdés
2021. ápr. 8. 17:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Melóba a szemem láttára történnek olyan dolgok h ihaj csuhaj. Megmondtam a kollegámnak ha az asszonyod helyébe lennék már rég agyonvertelek volna. Párja van a való életben és a munkahelyen is van egy kis 20 éves ri,banc, ez bent nyílt titok, otthon minden happy, készülnek a lagzira... azért kicsit gáz nem? És az is szemezéssel indult... az összes férfi ilyen sajnos.
2021. ápr. 8. 18:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Mind ilyen.
2021. ápr. 8. 18:09
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem mind ilyen, de tény, hogy a ún. jóképűk azok kapósabbak. Nekem is van ilyen kollégám, konkrétan ajánlatott tett, közben van neki nője, én meg férjnél vagyok... Ez van, ha pár ember 8+ órát tölt másokkal folyamatosan.
2021. ápr. 8. 18:28
 4/9 anonim ***** válasza:
52%
#3 ez inkább csak férfiakra igaz. 8 órát töltök bent melóhelyen, rengeteg a férfi, mégse tudna egyikse elcsábítani.. 26n
2021. ápr. 8. 20:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Egotuning
2021. ápr. 8. 21:18
 6/9 A kérdező kommentje:
5 hogy erted?
2021. ápr. 8. 21:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jot tesz az egonak.
2021. ápr. 8. 22:40
 8/9 anonim ***** válasza:
40%

Éppen tegnap hallottam hazafelé a buszon.Mögöttem egy családos kolléganő, a szintén családos barátnőjével utazott. A pirosnál mellénk ért egy biciklis ételfutár és várakozott.

Kolléganőm a barátnőjének :

" Nézd ennek a srácnak az izmos popsiját,el tudnám egész nap harapdálni és csókolgatni, de legalább ha most megmarkolhatnám "..

Barátnő válasza :

" ezért érti meg az utcára menni,mióta a vírus van, csodás srácokat látok, szuper popóval , otthon meg az a tohonya genyó vár"

Mindkét hölgy kora harmincas...

Na akkor hölgyeim, ki is néz meg és kit ? Vagy csak a csúnya pasik a rosszak ?

2021. ápr. 9. 05:25
 9/9 anonim ***** válasza:

4-es, azt nem mondanám, hogy csak férfi népre érvényes, a munkahelyi afférhoz is 2 fél kell, ergo a nők ugyan olyan csalafinták, ahogy azt a 8-as hsz-ban írták.

----

2021. ápr. 9. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!