Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen érzés ha valakinek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés ha valakinek a pasija vagyok?

Figyelt kérdés

Ha egy lány azt mondja na mától már a pasim vagy, mi fog változni, mert eddig csak sex kapcsolat volt köztünk semmi több.

Nekem nagyon tetszett a lány nem rajtam múlott a dolog, örültem mikor azt mondta hogy most már pasijaként tekint rám. De mit várjak vagy mi lesz?

Mik fognak ilyenkor változni, mibe szólhatok bele az életébe vagy mennyire lesz így több jogom?

22/F

2021. ápr. 7. 21:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nyíltan felvállalt lesz a kapcsolat, utcán kéz a kézben sétáltok, együtt mentek majd moziba, csomó közös programotok lesz, ami túlmutat a lepedőakrobatikán, megismeritek egymás családját, barátait, röviden talán úgy fogalmaznám meg, hogy egymás életének részei lesztek.
2021. ápr. 7. 22:01
 2/8 A kérdező kommentje:

Hát ő az anyukájával él, és a testvére egy másik megyében lakik tőle messze.

És ennek örülnék ha így lesz, és nem pedig csak úgy mondta hogy a pasija vagyok, de nem fog változtatni semmin se mert akkor csak játszani akar velem.

2021. ápr. 7. 22:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyjából annyi, hogy nem csak szexkapcsolat lesz. "Illene" randizni, szex nélkül. Elhívhatnád kezdetnek randira, az meg tudja alapozni. Nyilván eközben pedig a szexen kívül más szempontból is figyeltek a másikra. Lényegében mikor randizni kedzesz, csak itt előtte már volt szex
2021. ápr. 7. 23:11
 4/8 anonim ***** válasza:
Gondolom az történik majd, hogy bemutat a családnak mint párját, szerveztek közös programokat, együtt lesztek stb.
2021. ápr. 8. 04:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Azt jelenti, hogy innentől költhetsz rá (szórakoztatás, élményeztetés, ajándékok, figyelmességek), valamint számít Rád (hozd el, vidd el, oldd meg, fúrd föl, csináld meg). Többet vár el az ivarszervéért most már.
2021. ápr. 8. 12:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Gondolom az történik majd, hogy bemutat a családnak mint párját, szerveztek közös programokat, együtt lesztek stb."

Ez a filmekben szokott lenni..

2021. ápr. 8. 12:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Jah akkor írd le kritizálás helyett: mégis mi történik.
2021. ápr. 8. 16:55
 8/8 anonim ***** válasza:

Sok minden történhet.

A. Ha jó a családi kapcsolata akkor be mutat.

B. ha rossz a családi kapcsolat nem mutat.

C. Ha nincs családja akkor nincs kinek bemutatnia.

2021. ápr. 8. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!