Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szerelmes vagyok az exembe és féltékeny vagyok?

Figyelt kérdés
Fél éve szakított velem a volt párom mert hogy nem biztos az érzéseiben. Azóta minden nap beszélünk messengeren képeket küldünk egymásnak és mostanába sokszor felhív. Én szerettem volna újrakezdeni de ő bizonytalan többször taliztunk és egyszer szeretkeztünk is. Tudom hogy ismerkedet másokkal olyankor nagyon féltékeny voltam de azt mondta hogy senki se jön be neki igazán és hogy még vonzódunk egymáshoz és kitudja lehet még egyszer újra egymásba gabajodunk. Most költözött el egy másik városba ami közel van és már hívott hogy menjek majd át meglátogatni. De félek felhozakodni a témával mert nem akarim elveszíteni. Mit tegyek?
2021. ápr. 7. 11:47
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak tartalékban tart téged. :D
2021. ápr. 7. 11:53
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ideje felnőni.. szépen mond meg neki, hogy köszönöd az eddigieket, de neked élned kell tovább az életed, és ez csak úgy fog menni ha egy ideig (vagy örökre) nem beszéltek. Majd hazudni fog és hitegetni, de ezt ne vedd figyelembe és ne is reagálj rá.
2021. ápr. 7. 12:50
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen egy ilyen próbálkozásunk volt már amikor megkértem hogy hagyjuk mert nekem ez így fáj de valahogy újra elkezdünk érdeklődni a másik iránt. És mostanába sokat emlegeti a múltat és a kapcsolatunkba történő dolgokat.
2021. ápr. 7. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Persze, mert addig - míg nem talál mást - megadod neki a puncit.

De mindegy, sajnos naivságra nincs gyógyszer.

2021. ápr. 7. 17:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Fogod te még mással látni... és ha van eszed, már most hátat fordítasz neki. Minél tovább húzod, annál jobban fog fájni.
2021. ápr. 7. 21:50
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen mindenkinek igaza van és el is határoztam hogy ma majd elmondom neki hogy nekem ez így nincs rendben és lezárom a dolgokat.
2021. ápr. 8. 11:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!