Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, nők, akiknek a jelenle...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők, akiknek a jelenlegi párjuknak van az előző kapcsolatából gyereke. Hogyan fogadtátok? Hogy jöttök ki vele?

Figyelt kérdés
A páromnak van az előző házasságából egy 4 éves gyermeke, de amiket mesél, hogy, hogy viselkedik, hát nem éppen szimpatikus. Szerintem sok mindent ráhagytak a gyerekre, elég nagyszájú, üti vágja az apját, ha épp olyanja van. Emiatt félek, hogy esetleg velem is ilyen lesz, én meg mégsem csinálhatok semmit, nem vagyok az anyja. Akinek van tapasztalata, kérem segítsen ki egy két jó tanáccsal! A kötekedők kedvéért; nem, nem miattam mentek szét, évek óta elváltak!

2021. ápr. 6. 17:11
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Miért gondoljátok, hogy az csak a szülő privilégiuma, hogy nem lehet megütni?🤔 Te elsősorban ember vagy, és csak másodsorban az apja barátnője. Vagyis neked emberként jogod van eldönteni, hogy kinek mit engedsz meg magaddal kapcsolatban. Én gyerekeket tanítok. Egyik se a sajátom, mégse üthetnek meg. Ahogy a pénztáros se, a szomszéd se, meg a főnök se. Senkire nem vonatkozik külön szabály, akárki is az apja. Természetesen te se ütheted meg őt, de rászólhatsz, sőt, rá is kell. Mivel ott van a vérszerinti apja, azért nem szólhatsz, ha csokit eszik ebéd előtt, mert ez nevelési kérdés, nem a te dolgod, de amit veled tesz, az a tiéd. Ha az apja ezt nem fogadja el, akkor nincs jövője a kapcsolatnak.
2021. ápr. 7. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!