Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenre mit reagálnátok?
Komoly kapcsolat 3évnyi együtt éléssel.
Barátnőm mostanában kérdezi h mit akarok a kapcsolattól ( gyerek házasság stb)
Még az elején letisztáztuk h mindketten akarunk később. Viszont èn még nem érzem magam késznek.
Erre azt mondta h " lesz.rom h nem veszel el de gyereket szeretnék"
Erre a mondatra h reagálnátok,hogy esne? 33f
3 év együttélésnél egy 33 éves férfival (gondolom a nő is 30 körül lehet), teljesen jogos, hogy gyereket akar.
Az, hogy ragaszkodik-e a házasságkötéshez, vagy sem, az egyéni ízlés kérdése.
Ha te 3 év együttélés után nem érzed magad erre késznek, akkor 13 év együttélés is kevés lesz hozzá.
Ha a lány a húgom lenne, én is tanácsoltam volna neki, hogy 3 év együttélés után hozza már elő ezt, ha a férfi magától nem lép. És ha halogatás a válasz, azt tekintse egyértelmű "nem"-nek!
Egyetértek a többiekkel.
Igen, mély beszélgetésekre van szükség, valamint legalább a szándékra. Ismerősömék 2-3 éve beszélnek a gyerekről, és folyamatosan dolgoznak rajta, hogy megteremtsék a körülményeket a vállaláshoz.
Az egyik legfájdalmasabb dolog a párkapcsolatban, amikor az egyik fél sokkal jobban lelkesedik a közös jövő iránt, mint a másik. Ha nálatok ez a helyzet, akkor a barátnődnek biztosan nagyon fáj. A célravezető ezért az őszinteség, nem pedig az esetleges ígérgetés vagy hitegetés.
"erre nem lehet konkrétat mondani h mikor fogom úgy érezni. Lehet 2 nap lehet 2év múlva.."
De lehet, hogy még később, akkor, amikor ő már sokkal kisebb eséllyel, vagy kifejezetten nehezen, vagy egyáltalán nem tud teherbe esni.
Megkérdezhetem, hogy a párod hány éves?
Kérdező, én pl 32 éves vagyok és már teljesen el vagyok késve... Honnan tudod, hogy meddig vállalhat biztonsággal gyereket - főleg, hogy még ő sem tudja?
Nekem már a 27-28 év is necces lett volna a betegségem miatt. Most már nem lesz gyerek, ez fix.
Nem bánom, nem volt az életcélom, meg sokáig sajna szingliként éltem a napjaimat - azért meg nem jövök össze random akárkivel, hogy felcsináltassam magam -, úgyhogy ez van. Elmentek az évek, nem estem teherbe és már nem is fogok.
Oké, hogy tolódik ki a gyerekvállalás, de mégis a húszas évek a legmegfelelőbb hozzá.
Te könnyen beszélsz, mert élvezel egyet, aztán kész, de az ő testét viseli meg a terhesség-szülés. Minél idősebb, annál jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!