Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ekkora baj ha nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora baj ha nő létemre indulatos vagyok?

Figyelt kérdés
Néha amikor veszekszünk a párommal nem bírom visszafogni magam és csúnyán beszélek vele,sajnos szokta is mondani hogy erőszakos/agresszív vagyok ( utállak,bárcsak sose ismertelek volna meg,undorító g.ci,paraszt,bunkó, köcs*g, anyádat,szánalmas sz*r) kb ilyeneket szoktam neki mondani ha dühös vagyok. Tudom hogy nem szép dolog, de ilyenkor teljesen elvesztem a fejem... a páromat kicsit zavarja ez. Nemtudom mit tudnék csinálni, ő igazából nem szokott így beszélni velem,csak néha valóban ironikus a stílusa ,és emiatt veszünk össze. Úgy gondolom hogy ez az egy hibám van, de tökéletes ember nincs. Ez tényleg ennyire elfogadhatatlan? Láttam már házaspárokat ahol a férfi volt ilyen impulzív,mégis elfogadták egymást és évtizedek óta élnek boldog kapcsolatban. Nyilván akarok változtatni,de a temperamentumom az mindig ilyen "tüzes" marad. Hogy lehetne kompromisszumra jutni? És nem nem kamu troll vagy akármilyen kérdés mielőtt valaki elkezdené ezt gépelni.
2021. ápr. 5. 16:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
Nekem tetszene egy ilyen nő stílusa, bár azért jó lenne, ha mondjuk a 4 fal közt használná csak ezen szép beszédmodort.
2021. ápr. 5. 17:43
 12/16 anonim ***** válasza:
94%
A tüzes temperamentum nem azt jelenti, hogy a porig kell alázni a másikat.
2021. ápr. 5. 18:41
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Az eros szemelyiseg azt jelenti hogy valakinek van kiallasa, hatarozottsaga, eros ertekei, kisugarzasa, asszertivitasa. Egy ilyen szemelynek pont hogy nincs szuksege arra hogy ocsmanyul uvoltozve bizonygassa az igazat.

Te nem eros szemelyiseg vagy kerdezo hanem impuziv, neveletlen, tragar es indulatkezelesi nehezsegekkel kuzdesz..

2021. ápr. 5. 19:25
 14/16 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem mindegy, milyen nemű az ember, okádék ez a viselkedés. Én biztos nem folytatnám ilyen emberrel a kapcsolatot. Erre nem mentség az, hogy "de Maunika, hát idegállapotba vótam"... kulturáltan is lehet problémát megoldani.
2021. ápr. 5. 19:48
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
olvass sokat az asszertív kommunikációról. A tied jelenleg agresszív és offenzív, fejleszthető az asszertivitás irányába!
2021. ápr. 5. 20:43
 16/16 anonim ***** válasza:

Te nem erős személyiség vagy, hanem egy büdösnagy, hisztis ​tahó.

Örülj neki, hogy nem vágott még pfán, mert azt érdemelnéd. Nem vagyok az erőszak híve, de nekem egyszer mondhat ilyet valaki, akár nő akár férfi és orrba verem - igen, volt rá példa.

Jó lenne, ha elmennél szakemberhez, aki segít neked, mert nagyon nagy bajok vannak a fejedben. :(

2021. ápr. 7. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!