Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ekkora baj ha nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ekkora baj ha nő létemre indulatos vagyok?

Figyelt kérdés
Néha amikor veszekszünk a párommal nem bírom visszafogni magam és csúnyán beszélek vele,sajnos szokta is mondani hogy erőszakos/agresszív vagyok ( utállak,bárcsak sose ismertelek volna meg,undorító g.ci,paraszt,bunkó, köcs*g, anyádat,szánalmas sz*r) kb ilyeneket szoktam neki mondani ha dühös vagyok. Tudom hogy nem szép dolog, de ilyenkor teljesen elvesztem a fejem... a páromat kicsit zavarja ez. Nemtudom mit tudnék csinálni, ő igazából nem szokott így beszélni velem,csak néha valóban ironikus a stílusa ,és emiatt veszünk össze. Úgy gondolom hogy ez az egy hibám van, de tökéletes ember nincs. Ez tényleg ennyire elfogadhatatlan? Láttam már házaspárokat ahol a férfi volt ilyen impulzív,mégis elfogadták egymást és évtizedek óta élnek boldog kapcsolatban. Nyilván akarok változtatni,de a temperamentumom az mindig ilyen "tüzes" marad. Hogy lehetne kompromisszumra jutni? És nem nem kamu troll vagy akármilyen kérdés mielőtt valaki elkezdené ezt gépelni.
2021. ápr. 5. 16:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
95%
Ne haragudj, de én ilyen emberrel mint te vagy, semmiféle kapcsolatban nem tudnék élni. Ez gusztustalan. Akármilyen mérges vagyok, nem beszélek így azzal akit szeretek...meg úgy egyébként sem. Szerintem terápia neked minimum.
2021. ápr. 5. 16:54
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
Mi néha a rákkal etetjük egymást kölcsönösen. De ezek csak apróbb veszekedések.
2021. ápr. 5. 16:55
 3/16 anonim ***** válasza:
91%
igen, baj. Önuralmat tessék gyakorolni. Magadat minősíted a viselkedéseddel. Nem tudom van-e gyereketek, de ha nincs, akkor jobb ha nem vállaltok, amíg nem próbálsz meg változtatni ezen.
2021. ápr. 5. 16:56
 4/16 A kérdező kommentje:
Még csak 2 hónapja vagyunk együtt, és a húszas éveink elején járunk.
2021. ápr. 5. 17:00
 5/16 anonim ***** válasza:
84%

A temperamentummal nincs baj, de az alpári paraszt stílussal igen. Férfinál sem túl intelligens, de nőnél meg szerintem totál kiábrándító. Nekem csak egyszer mondanád, hogy szar vagyok, fel is út- le is út. Ritka elnéző párod lehet. Amúgy lehet hevesen vitatkozni, veszekedni bántó beszólások, trágár szavak nélkül is. Mondok példát, hogy mire gondolok, lehet bővíteni." Kiakasztassz teljesen, jó volna ha nem mondanál most semmit! Elegem van abból, hogy sose hallgatsz meg, és minden érvem lepereg rólad, mint fagyott kutyáról a sörét! Itt kínlódok veled, mint vakond a betonon, és most se figyelsz!"

Szóval így is lehet, nem kell teleszórni 3-4 betűs szavakkal.

2021. ápr. 5. 17:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha két hónap után már ilyen cirkusz van, akkor az már milyen kapcsolat? Brrr..
2021. ápr. 5. 17:02
 7/16 A kérdező kommentje:
Két erős személyiség kapcsolata
2021. ápr. 5. 17:05
 8/16 anonim ***** válasza:
92%
Erős személyiség? Az aki így elveszíti a fejét? Ez minden, csak nem erős személyiség, ez közönséges, tehetetlen hiszti.
2021. ápr. 5. 17:07
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen embertől sem fogadnám el, ha így beszélne velem. Én is temperamentumos nő vagyok, de mivel az EQ-m magasabb nullánál, nem dobálok olyan dolgokat a páromhoz, hogy utálom, meg hogy undorító gci. Pedig ha én dühös vagyok, akkor aztán tényleg haragszom, de akkor sem az a célom, hogy a másikat letapossam... Én nőként egy ilyen pasit úgy vágnék ki, hogy a lába sem éri a földet.
2021. ápr. 5. 17:11
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
A tapló modor nem jelent erős személyiséget.
2021. ápr. 5. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!