Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfogadni, hogy a paromnak sajat szemelyisege van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Ugy ertve, hogy sajat izlese, sajat vagyai, velemenye.
Ez most utkozik ki leginkabb, amikor is az uj lakasomat rendeznenk be, ahol egyutt elunk, es keptelen vagyok beletorodni, hogy nem lehet minden pontosan olyan, amilyet en akarok, mert van ami neki nem tetszik, ami neki tetszik, az meg nekem nem tetszik, de ha valamennyire tetszene is, az akkor sem AZ lenne, amit eredetileg akartam.
A mindennapokban nem utkozik ki annyira, de vannak aprosagok amiken vitazunk.
2021. ápr. 3. 22:06
21/23 anonim 

válasza:

Oh higyjétek el, fog majd magának találni pasit. Nem egy ilyen kontrollmániás hazisárkányt ismerek személyesen, mindegyiknek akadt 1-1 papucsállatka férj. Általában azok a pasik elégednek meg ilyen nőkkel, akiknek 40 éves korukig közük sem volt a nőkhöz és örülnek, hogy végre valahára p**cit láthatnak élőben is. Vagy esetleg nagy örökös a csaj ezért a pénzért elnézik a kontrollmániát.
22/23 A kérdező kommentje:
De en nem birom azokat a pasikat, akik orulnek ha not latnak😂
Amugy regota elunk egyutt a parommal. De egyre inkabb ugy erzem, hogy nem tudok mellette teljesen onmagam lenni, ha alkalmazkodni kell, mert a kompromisszummal mindenkepp feladsz magadbol egy kicsit.
2021. ápr. 4. 20:28
23/23 Savlekotő 

válasza:

Akkor keress sima szexre embert ugy önmagad lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!