Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfogadni, hogy a paromnak sajat szemelyisege van, mit tegyek?
Ugy ertve, hogy sajat izlese, sajat vagyai, velemenye.
Ez most utkozik ki leginkabb, amikor is az uj lakasomat rendeznenk be, ahol egyutt elunk, es keptelen vagyok beletorodni, hogy nem lehet minden pontosan olyan, amilyet en akarok, mert van ami neki nem tetszik, ami neki tetszik, az meg nekem nem tetszik, de ha valamennyire tetszene is, az akkor sem AZ lenne, amit eredetileg akartam.
A mindennapokban nem utkozik ki annyira, de vannak aprosagok amiken vitazunk.

Először is éljél magaddal. Másodszor pedig keress fel egy pszichológust. Toxikus ember vagy. Pénzért talán tudnak kezdeni veled valamit, de a normális férfiakat hagyd békén.
(Nő vagyok.)

Hány éves vagy? Első akivel összeköltözöl?
Az a véleményem, hogy eddig mindenki hajbókolt neked, es most tapasztalsz először erős vélemény különbséget.
Nem hiszem hogy szinglinek kell lenned de biztos hogy ebben kell és fogsz is változni. Fogsz, ha emiatt sorra veszited el a férfiakat.
Nem erről szól egy kapcsolat, lásd be.

"meg hogy miert nem tudja azt enni, amit en mondok"
Aztért, amiért te nem tudod azt enni, amit ő.

"Nem tudom elfogadni, hogy a paromnak sajat szemelyisege van, mit tegyek?
Ugy ertve, hogy sajat izlese, sajat vagyai, velemenye.
Ha nem akarsz változni, akkor cseréld le a párodat egy tengerimalacra.
Őt sokkal könnyebb lesz kontroll alatt tartanod minden téren - nem akar beleszólni lakberendezés kérdésekbe, semmiben nem fog ellenvéleményt formálni, és nem utolsó sorban csak azt eszi majd, amit te jónak gondolsz.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!