Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudom elfogadni, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elfogadni, hogy a paromnak sajat szemelyisege van, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ugy ertve, hogy sajat izlese, sajat vagyai, velemenye.

Ez most utkozik ki leginkabb, amikor is az uj lakasomat rendeznenk be, ahol egyutt elunk, es keptelen vagyok beletorodni, hogy nem lehet minden pontosan olyan, amilyet en akarok, mert van ami neki nem tetszik, ami neki tetszik, az meg nekem nem tetszik, de ha valamennyire tetszene is, az akkor sem AZ lenne, amit eredetileg akartam.

A mindennapokban nem utkozik ki annyira, de vannak aprosagok amiken vitazunk.

2021. ápr. 3. 22:06
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
95%
Nem rég mentünk szét a baratommal, pedig én bem vagyok enbyire durván kontrollmanias, de rajottem, hogy nem akarok és nem is tudok alkallmazkodni. Sajnos nem tidom elviselni, ha valakinek teljesen más az ízlése, mint nekem. Szerencsére most sikerült saját lakást vennem és nem nagyon tervezem megosztani senkivel sem. Inkább egyedül maradok.
2021. ápr. 3. 23:22
 12/23 anonim ***** válasza:
98%

Először is éljél magaddal. Másodszor pedig keress fel egy pszichológust. Toxikus ember vagy. Pénzért talán tudnak kezdeni veled valamit, de a normális férfiakat hagyd békén.

(Nő vagyok.)

2021. ápr. 3. 23:30
 13/23 anonim ***** válasza:
76%
2! (meg még sokan mások!!) "ennyire durván kontrollmániás nők mellé .." miböl gondoljátok, hogy nö a kontrollmániás? Semmi sem utal a nemekre a kérdésben.
2021. ápr. 4. 00:06
 14/23 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Kérdező: Ha nő vagy, az ég óvjon bennünket egymástól... Ha férfi, ha nő vagy: Nem való neked párkapcsolat.
2021. ápr. 4. 01:08
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy? Első akivel összeköltözöl?

Az a véleményem, hogy eddig mindenki hajbókolt neked, es most tapasztalsz először erős vélemény különbséget.

Nem hiszem hogy szinglinek kell lenned de biztos hogy ebben kell és fogsz is változni. Fogsz, ha emiatt sorra veszited el a férfiakat.

Nem erről szól egy kapcsolat, lásd be.

2021. ápr. 4. 01:41
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

"meg hogy miert nem tudja azt enni, amit en mondok"

Aztért, amiért te nem tudod azt enni, amit ő.

2021. ápr. 4. 03:33
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tudom elfogadni, hogy a paromnak sajat szemelyisege van, mit tegyek?

Ugy ertve, hogy sajat izlese, sajat vagyai, velemenye.

Ha nem akarsz változni, akkor cseréld le a párodat egy tengerimalacra.

Őt sokkal könnyebb lesz kontroll alatt tartanod minden téren - nem akar beleszólni lakberendezés kérdésekbe, semmiben nem fog ellenvéleményt formálni, és nem utolsó sorban csak azt eszi majd, amit te jónak gondolsz.

2021. ápr. 4. 03:40
 18/23 lizzi77 ***** válasza:
100%
Ajánlanék valamilyen robotot inkább.Beprogramozod, azt helló.Az emberek már csak ilyen kis gyarlók, még személyiségük van, hát ki gondolta volna!Azért arra kíváncsi lennék, hogyha te alkalmazott vagy valahol, a többiek hogyan viselik, hogy mindig az kell legyen amit te akarsz.
2021. ápr. 4. 13:01
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Azert nem mindegy miben ter el az izlesetek. Ha peldaul te kitodsz jobban, ő egyaltalan nem, akkor jogosan "nem tetszik" neked. De az neharagudj hogy o mast szeret enni... Az nem teszi tonkre a kapcsolatot normalis embereknel. Gondolj bele, ezt fogod a kovetkezo szemellyel is csinalni, senki nem bir majd ki, ott fognak hagyni, sosem lesz senkid. Ez jo?
2021. ápr. 4. 13:10
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Van baj nálad, nem kevés. Szerintem mindkettőtöknek jobb, ha egyedül leszel.
2021. ápr. 4. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!