Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon furcsán beszél a párom, ez nárcizmus? Félek visszamenni hozzá
A kapcsolat elején is furcsa volt, de akkor betudtam annak, hogy ő ilyen érzelmes, viszont sose talalkoztam még ezzel a jelenseggel. Őszintén kicsit félelmetes így 2 év utan is, mióta jobban foglalkozom a témával (36 éves férfi)
Pl. Így beszél az érzéseiről:
"A kezedbe helyeztem a szívem, sajnalom, hogy nem tudtunk egymás szerető, óvó társai lenni"
"most szívből beszélek, az a szívem, aki szeret"
"csúnya erők terheltek, teljesen összeomlottam az elmúlt hetekben"
"nem vagyok nárci, csak egy túlságosan empatikus, érzelmes, érzékeny férfi"
"miért nem jöttél oda, fogtad két kezedbe az arcom és kerdezted meg, hogy mire van szükséged szerelmem?"
Most külön vagyunk egy hónapja, mert mindketten hibáztunk sokat, veszekedtunk. Nekem a kotodesemmel van problémám, nem a személyisegenmel, amin dolgozok mar egy ideje.
Ő nagyon csúnyán beszélt az utóbbi 4 hónapban,mikor ideges lett, degradalt, káromkodott. Azt mondja amiatt van, mert ezek felhalmozódtak, és így jött ki belőle.
Sajnos ezeket nagyon nehezen tudom feldolgozni, a formaisag miatt.
Azért se tudom, hogy belemenjek e vele párkapcsolati terapiaba, mert van egy nagyon jó oldala, ami szerintem jóval átlag feletti, jó időszakban annyira kedvesen beszél, dicsér, hogy mar extrem, de ott vannak ezek a furcsa kilengesei, ahogy fogalmaz, az arrogancia.
Kerlek, segítsetek, mert nem tudom, hogy mit vállalok, ha visszamegyek. Végre beismerte a hibait, jar kulon terapiara, de megremiszt, hogy most is ilyeneket ír, mint valami lanyregeny.
A régi serelmeket is, ha nem is lenne ez a része, hogy lehet feldolgozni azoknal, akik folytatjak?
Az őszinte dolgok általában egyszerűek, ha valaki ennyire túlfogalmaz valamit az általában nem őszinte. Senki sem gondolkodik így a saját fejében. Ott nem hangzanak el így mondatok.
Most ez valószínűleg tény, de nem feltétlen nagy gond. Cringe, de lehet hogy éppen neked akar imponálni ezzel a lányregényes furcsa fogalmazással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!