Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon furcsán beszél a párom, ez nárcizmus? Félek visszamenni hozzá

Figyelt kérdés

A kapcsolat elején is furcsa volt, de akkor betudtam annak, hogy ő ilyen érzelmes, viszont sose talalkoztam még ezzel a jelenseggel. Őszintén kicsit félelmetes így 2 év utan is, mióta jobban foglalkozom a témával (36 éves férfi)

Pl. Így beszél az érzéseiről:

"A kezedbe helyeztem a szívem, sajnalom, hogy nem tudtunk egymás szerető, óvó társai lenni"

"most szívből beszélek, az a szívem, aki szeret"

"csúnya erők terheltek, teljesen összeomlottam az elmúlt hetekben"

"nem vagyok nárci, csak egy túlságosan empatikus, érzelmes, érzékeny férfi"

"miért nem jöttél oda, fogtad két kezedbe az arcom és kerdezted meg, hogy mire van szükséged szerelmem?"

Most külön vagyunk egy hónapja, mert mindketten hibáztunk sokat, veszekedtunk. Nekem a kotodesemmel van problémám, nem a személyisegenmel, amin dolgozok mar egy ideje.

Ő nagyon csúnyán beszélt az utóbbi 4 hónapban,mikor ideges lett, degradalt, káromkodott. Azt mondja amiatt van, mert ezek felhalmozódtak, és így jött ki belőle.

Sajnos ezeket nagyon nehezen tudom feldolgozni, a formaisag miatt.

Azért se tudom, hogy belemenjek e vele párkapcsolati terapiaba, mert van egy nagyon jó oldala, ami szerintem jóval átlag feletti, jó időszakban annyira kedvesen beszél, dicsér, hogy mar extrem, de ott vannak ezek a furcsa kilengesei, ahogy fogalmaz, az arrogancia.

Kerlek, segítsetek, mert nem tudom, hogy mit vállalok, ha visszamegyek. Végre beismerte a hibait, jar kulon terapiara, de megremiszt, hogy most is ilyeneket ír, mint valami lanyregeny.

A régi serelmeket is, ha nem is lenne ez a része, hogy lehet feldolgozni azoknal, akik folytatjak?

2021. ápr. 3. 12:08
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
84%
Csak simán egy pozőr idióta. Minek mennél vissza hozzá? Ennyire ronda vagy, hogy nem kellesz más kaninak?
2021. ápr. 3. 12:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A fszokat hagyni kell
2021. ápr. 3. 12:23
 3/17 A kérdező kommentje:
Valami érdemleges válasz?
2021. ápr. 3. 12:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi alapján senki nem tudja meghatározni, hogy nárcisztikus-e. Nekem úgy tűnik a leìrásból, hogy szimplán kommunikációs nehézségeitek voltak, amin elvileg lehet javítani. A párkapcsolati terápiát addig szokták javasolni, amíg vannak könnyen felidézhető, szép, közös emlékek.
2021. ápr. 3. 12:48
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Kattantnak tűnik, de hétköznapi emberekként nem fogjuk tudni diagnosztizálni, nem is szabad össze-vissza, ránézésre, érzésre meg hallásra betegségeket aggasztani másra. Egy szakember is több alkalom után térképezi fel miről van szó pontosan, komolyabb problémáknál még jobban elhúzódik (még ha van is megérzése).

A lényeget leírtad, elég undorítóan viselkedett veled; neked erre kell csak figyelni. Nem a mézes-mázos részt kell nézni, hanem mikor szid és bánt, amit ő finoman "arroganciának" nevez, hogy még annál is kevésbé legyen felelőssége miatta.

Az egyetlen kérdés, hogy ezt akarod-e folytatni vele, átélni a folyamatos megalázásokat (mert lesz még bőven), vagy nem.

2021. ápr. 3. 12:49
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Attól érdemlegesebbet, hogy az ilyen embereket hagyni kell, aligha lehet itt mondani.

Nárcisztikus-e? Nem, sima pcs.

2021. ápr. 3. 12:50
 7/17 A kérdező kommentje:

Valószínűleg fog még kijonni belőle idegesen csúnya szó, mert alapból sajnos benne van egy feszültség, amit ki Lehet hozni, maxigyekszik visszafogni. Ez jellemhiba sajnos, a szülei is rondan beszelnek, szerintem ebben nevelkedett. Imadom az anyjat, de elég problémás volt a kapcsolata a ferjevel, mindig ment valamin a balhe.

Ismerek még ilyeneket, ahol a lanynak ezek belefernek, mert kompenzálja a jó dolgaival a ferfi. Most nem fizikaira gondolok, hanem verbális szavakra, mint a "kussolj"

Itt hiaba van jó rész, torodik velem, józan életű, felelossegtudatos a munkaban, egyszerűen nem tudok túlmenni ezeken a sérelmeken, nekem ez vhogy nem fér bele.

Tudom, hogy én is hibáztam sokat, mert idegesítő vagyok, ha veszekszunk, és nem tudok hallgatni, de rondan nem beszéltem.

Lehet sok nő hulyenek nez, hogy mi bajom ezzel a fogalmazással, ahogy most is közeledik - keresem rá a választ, mielőtt tonkreteszem magam lelkileg ebben az örlődésben.

Vannak szép pillanatok, emlekek, amik eszembe jutnak, ezek miatt nem tudok teljesen egyelore kilepni, mert ami jó, az tényleg nagyon ritka lesz.

A csomag viszont a negatívval nem tudom megeri e újabb próbakent.

Jellemző rám az onhibaztatas,hogy tudom mi a helyes, de majd később megbanom, ha belefutok valami hulyebe, hogy nem kezdtem újra

2021. ápr. 3. 13:01
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Sose hibáztasd magad, csak keresd tudsz-e valamit javítani. Miért futnál bele valami hülyébe? Nőként annyi pasid lehet, amennyit akarsz, neked kell választanod.
2021. ápr. 3. 13:28
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
#3: A #2 nagyon jól leírta a lényeget. magadnak akarsz rosszat, hogy visszamész hozzá?
2021. ápr. 3. 13:28
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Tedd már fel magadnak a kérdést!!

Ilyen emberrel akarsz együttélni?

Beteg, bakker, fuss

2021. ápr. 3. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!