Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet ilyen kapcsolatba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ilyen kapcsolatban gyereket akarni?

Figyelt kérdés

Röviden, 7éves kapcsolatban vagyunk. Vannak mélypontok, sokszor csak egymás mellett élünk.

Ő szinte minden 2.este végig telefonozza az estét vagy a szobába vonul. Már elgondolkodott hogy haza költözik, de nem tette. Elhidegulés felé haladunk..

Nekem is vannak gondjaim ami miatt nem érzem/ akarom a gyereket. Sokszor belegondolok hogy ebbe a rossz, gusztustalan világba ami nem a jobb lét felé halad akarok e egyáltalán gyereket és már nem biztos h akarok.

Az elején mindketten akartunk majd gyereket, de mondtam hogy bármikor szakíthat ha nem bír " várni",nem tartom magam mellett, ő nem szakított.

Most minden nap téma a gyerek, a közeledése is ennek szól, nem nekem. Mert hogy én ígértem neki h lesz gyerek..neki is elmondtam h nem érzem még h akarok, az okokat is elmondtam..de mintha nem értené, úgy csinál mintha 40 lenne holott 29lesz és még benne a korban, érteném ha 33lenne pl.

Mert ha rendben lenne a kapcsolat meg érteném..szulei is állandóan az unoka témával jönnek, az enyémek nem lovagolnak ezen.

" elment" 7év amiben alakulhatott volna úgy h már 2 gyerek lenne, viszont nem úgy lett. Alapból 4.évben tudtunk összekoltozni, viszont végig tudta h bármikor szakíthat ha nem bír várni..nem tehetek róla h így érzek mint ahogy ő sem, de nem kértem hitegettem..

2021. ápr. 2. 08:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
28%
Ha ilyen bajaid vannak akkor gondolom csak a penze miatt vagy vele
2021. ápr. 2. 11:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Ő meg azt hiszi távolságtartó vagyok, mondtam neki h nem, csak már minden e témáról szól, akár a kezdeményezés akár a mindennapok és ami betette a kaput h azt mondta márpedig gyerek lesz,mert megígértem.. olyan erőltetett az egész. Már így sincs köztünk semmi intimitás ezek miatt..
2021. ápr. 2. 11:47
 13/15 anonim ***** válasza:

A gyerek az nem úgy működik, hogy hopp megcsinálja az ember és kész.

A 9 hónap alatt azért a pasitól rengeteg türelem, törődés és odafigyelés kell. Pláne ha már meglesz a gyerek, nyűgös, etetni, éjjelente felkelni, egész nap vele lenni, és a kapcsolatra szinte semmi idő nem jut, így mégjobban elhidegültök egymástól, mert ő ezt nem értené meg.

És tudod mi lenne? Keresne egy olyan nőt aki odafigyel rá és megvigasztalja, meghallgatja, törődik vele stb. MIndezt melletted.

Gondolom te sem így akarsz családot tervezni.

2021. ápr. 2. 17:39
 14/15 A kérdező kommentje:
13as én vagyok a férfi.
2021. ápr. 2. 20:16
 15/15 anonim ***** válasza:
Akkor szedd össze a tökeidet, légy férfi és szakíts vele, mert ennek semmi értelme. Még van ideje, hogy keressen valakit akinek a szülhet, és te is kereshetsz egy nőt akivel nem csak vegetáltok. Ne raboljátok egymás idejét.
2021. ápr. 2. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!