Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt nem bántóan közölni?
Figyelt kérdés
Sajnos 7év után eljutottunk oda hogy nem vonz. Egyszerűen nem látok mást ha közeledik mint a vastag combjait és az úszógumiját. Maga mint ember nincs semmi baj.
Nem ilyen volt az alkata korábban az nagyon szexi volt.
Hogyan lehet ezt vele is finoman közölni?- nektek nőként hogy esne ez?
Ezt a szereted akkor elfogadod és a külső nem minden részt hagyjuk
2021. ápr. 1. 17:58
21/23 anonim 

válasza:

Én megértelek. Vedd rá, hogy közösen sportoljatok, váltsatok életmódot. Én is alacsony vagyok 156cm. Régebben kevesebb kg voltam, mostanában én is hiztam 4 kg felment (47kg) bár valaki szerint jól áll, de magamon érzem, hogy ez így nem jó, és oda figyelek, hogy tovább ne hizzak. Nekem ez a fura, hogy nincs sok nőben belátás, hogy akkor most hiztam stop ne tovább. Ha egy nő alacsony azért jobban kell vigyazznia mint egy magasnak.
22/23 anonim 

válasza:

Ez a közös sport akkora marhaság.
Mondd meg neki, hogy szereted, és segítesz, ahogy ő akarja, főzhetsz neki egészségesen, ha kéri, de ezt észrevetted, és változtasson.
Én lefogynék és szakítanék; nem azért, mert ilyet nem szabad mondani, hanem mert úgy érezném, hogy felborult a "power dynamic".
23/23 anonim 

válasza:

Sajnos igénytelen,és ez csak rosszabb lesz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!