Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Életünkben egyszer találkoztunk, ő azt mondta szeret én viszonyt nagyon bántóan viselkedtem vele. Hogyan hozhatnám helyre?
A sajnálkozás és őszinte bocsánatkérés nem elég.
Most már hagyjam békén? Elszúrtam, ennyi volt?
Fogadjam el a helyzetet?
Nagyon bánom a dolgot, de nem tudom visszacsinálni :S Mit tehetnék?
(Ő 29 éves, én 20 éves lány vagyok)
Messze van, csak telefonon msn-en tudok vele beszélni.
Felhívtam, elmondtam, hogy nagyon bánom, sajnálom... stb.
Mire ő: Te akartad, most már hagyjuk.
Én viszont nem akarok tőle így elválni. Barátok valszeg nem leszünk, mert elcsesztem a dolgot. De mégis... szeretnék vele kibékülni.
Vannak megbocsáthatatlan tettek?
Elmondtam, hogy nem tetszik és valszeg nem lesz köztünk semmi. Megbántottam vele.
Valóban nem szeretnék vele összejönni, és úgy gondolom bepánikoltam a 'szeretelek' szó hallatán.
Nem először játszottuk el ezt.
Végülis én akartam, most mégis bánom, hogy így alakult.
Kicsit en s igy jartam..igazan tanacsot nem tudok adni, de hatha ebbol valamit kiveszel:
2 eve megismertem valakit,elobe csak egyszer taliztunk, es nagyon megtetszettunk egymasnak,de kulfoldre ment dolgozni, i is csak telefonon beszelgettunk par honapig.Aztan mire hazajott, annyira orvendett nekem,h ugymond megkérte a kezem.Erre én megijedtem es ahogy tudtam leraztam magamrol.en 18 o 20 volt.
Most nemreg szakitottam a baratommal,és pont akkor osszefutottunk az utcan.elkezdtunk beszelgetni, abbanmaradtunk h hiv,fel sem hivott.
Felhivtam en, h lassam mi a helyzet...aztan kiderult h neki meg volt csaja, de semmi komoly, s velem kijott parszor,s azt mondta h a dolog nagyon osszezavarta, nem tudja melyikunket valassza, mert szeretne komoly kapcsit.
Aztan mos engem valasztott...de..meg nem biztos benne, merthogy csunyan megbantottam, sha olyan lenne akkor egy eselyt se kene adjon nekem.A lelkem kitettem h valahogy ertse meg h megbantam a dolgokat, és most ne szeretnem megegyszer elvesziteni, s h 20 evesen sokkal komolyabban gondolkozok.Kezdunk kijarogatni, de nagyon fel, latom rajta.
En is a napokba le szeretnek ulni beszelni vele, h nyugtassam meg h nincs mitol feljen, tegyen probara, mert megegyszer nem fogom azt csinalni..
Kicsit igy a viselkedeserol megis ugy erzem,h azert vissza akarja adni h erezzem mit erzett o is, de remelem h amiket mondtam, lenyugtatja.
Szerintem ennyit tehetsz meg..h beszelj vele, nyugtasd meg, amit latom megcsinaltal..
Meg ne hagyd beken, mond meg h tudod az igazad, minden ember hibazik, biztos o is hibazott az életébe, s elhiszed h nagyon megbantottad, de ost már olyant nem tennél.Hidd el..nem arrol van szo,h nem akar semmit toled, hanem arrol h fel egy ujabb ilyentol..nyugtasd le ahogy tudod, h tobb nem lesz, s leet sikered lesz.
viszont tapasztalatbol mondom h rengeteg turelem kell...rengeteg
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!