Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt nem bántóan közölni?
Sajnos 7év után eljutottunk oda hogy nem vonz. Egyszerűen nem látok mást ha közeledik mint a vastag combjait és az úszógumiját. Maga mint ember nincs semmi baj.
Nem ilyen volt az alkata korábban az nagyon szexi volt.
Hogyan lehet ezt vele is finoman közölni?- nektek nőként hogy esne ez?
Ezt a szereted akkor elfogadod és a külső nem minden részt hagyjuk
Akor ne mondd meg h a súlya miatt csak mondd h elmúltak az érzelmek.
Én is szedtem magamra most bőven covid alatt, elég nehéz nőként, főleg egy bizonyos életkor után, nem meghízni. Szerencsére az én barátom szereti a kerekded formákat is. Viszont korábbi kapcsolataimban, hiába voltam vékony, a csípőm sport mellett is alkatilag szélesebb, és állandóan kaptam a kritikát az M es méretemre.nagyon romboló volt.utólag már azt mondom, jobb lett volna hamarabb szakítani, mert van akinek meg pont így tetszem és hagy ne kelljen már allandóan rettegni hogy éppen hány kiló csúszott fel.
Más probléma is van nálatok, ha 15 kg miatt a szakításon gondolkodsz, bocsi.
Vagy amúgy a kapcsolat más területein minden rendben, megvan az összhang?
Nezd, szépen sehogy. Egyik barátnőm járt így a pasijával hogy az megmondta neki. Na utana szakítottak. Beszélgettünk sokkal később az esetről, és egy ferfi ismerősünk is ott volt. Ő kérdezett ra a barátnőmnél hogy miért ezt hogy lehetett volna szépen közölni? Mert ha belegondol célozgatás biztos volt rá. A válasz az hogy kb sehogy..ez nyilvan egy kritikus pont , senkinek nem esik jól. Ezt ha szólni akarsz be kell vállalnod sajnos.
Mas kérdés hogy valóban rosszul néz ki a barátnőd, vagy inkabb régen volt baromi sovany, es most jobb. A számok nem mindig tükrözik jól.de te tudod.
Ez sehogy sem fog jól esni, de muszáj megmondanod neki, ha szeretnéd a kapcsolatotokat helyrehozni. Voltam a barátnőd helyében, mai napig együtt vagyok azzal a férfival, aki anno megmondta nekem, hogy ez így nem jó.
20 kilót híztam mellette, nem volt semmi bajom, én sajnos mikor boldog vagyok irdatlan sokat tudok zabálni, folyton rendeltünk, nassoltunk este, ami rajta nem látszott meg, rajtam igen. Voltak célzásai, mikor este 8kor a főétel mellé még beraktam a desszertet is, hogy "szerintem elég a desszert baba, késő van már", le se sz*rtam... aztán azt vettem észre, hogy szexben nem merek felül lenni, félek levetkőzni előtte, a régi kedvenc pólóim nem jók rám, az övemen új lyuk kellett stb... szóval kezdtem én is észrevenni, hogy gáz van, de egyszer mikor szex közben lekonyult neki, volt egy óriási beszélgetésünk, szerintem vagy 2 órát dumáltunk akkor. Elmondta, hogy mindennél jobban szeret és eszébe sincs szakítani, de félti az egészségemet is, meg látja, hogy nem érzem jól magam. Igaza is volt amúgy. Rosszul esett, szerintem sírtam is kicsit, de észhez térített és leadtam az összes feljött kilómat, most pedig újra olyan a kapcsolatunk, mint anno az elején.
Szóval nincs ebben semmi rossz, kérdező! Akik írják ezt, hogy mi lesz ha ráncos lesz stb... az természetes folyamat! A zabálás, elhízás, az nem! A szülés utáni striák, úszógumik, azok is a természet része. Az egy csodás dologért való megküzdés. De a kajától való hízás az csak önmagunknak köszönhető, semmi másnak. Aki ezzel hasonlítgatja, ő maga is kifogást keres.
Ülj le vele, mondd el neki, hogy tök jó lenne, ha kicsit összekapnátok magatokat (hiába vagy vékony, a mozgás mindenkinek jót tesz ám), szóval mehetnétek pl esténként 1 órát sétálni, vagy főzhetnétek kicsit egészségesebb ételeket. Venni fogja a lapot, ha értelmes a lány. :)
Hajrá, no para!
22N , 4 éve együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!