Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek, tanácsok?
Az van hogy a barátom akivel fel éve vagyunk együtt, neki a mamája 2 napja életét vesztette. Már régóta kórházba volt még nagyon sok problémaja is volt szóval úgymond várható volt. (egyébként kómában volt már 4 hete). Na most, én meg sose voltam ilyen helyzetbe szerencsére. Barátom elég nyitott de azért sokszor szüksége van a magányra. Most is úgy érzem hogy kicsit elzarkozott. Tudod hogy időt kell neki hagyni, én türelmes is vagyok, de a szívem szakad meg érte. Szeretnék mellette lenni és éreztetni vele hogy mellette vagyok és nincs egyedül de így nem tudom hogy csináljam. Valakinek valami tipp? Ja és nem lakunk együtt, ezért gondoltam holnap atmegyek hozzá de nem tudom hogy hozzam fel ezt az egészet mert gondolom nem ez a legalkalmasabb idő ezt megbeszelni.
Kicsit össze-vissza lett ez az egész de remélem érthető.
Előre is köszi a normális válaszokat.

Ezt így el is mondthatod neki. Hogy tudja hogy mellette vagy szamithatsz rá de nem tudod hogy most mivel teszel neki jót, szüksége van e egyedüllétre. Mondhatod hogy szeretnéd látni de megerted ha pár napot még nem.
Hány évesek vagytok?
Ha fiatalok ilyenkor lehet hogy a szülők sem szeretnek vendéget fogadni.
Ha egyedül él akkor lehet hogy jól is esne neki ha átmennél. Elsőre szwtm ne hosszú időre.
Nekem amikor gimis voltam, haltak meg a nagyszüleim és apukám is. Par nap múlva mindig kellett suliba mennem, elég nehéz volt, főleg ha poénos volt valami és nevettem akkor lelkiismeret furdalasom volt. Közben meg mégis jó volt emberek között lenni. Apukám érettségi napja elott, ott ki sem maradt egy nap sem, utólag fogtam fel és kb durvább volt kikecmeregni a gyászból

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!