Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem ábrándulnátok ki a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ábrándulnátok ki a párotok, ha annyit enne és olyan gyorsan mint egy hízó malac?

Figyelt kérdés

Nagyon kiábrándítandó, ha valaki tömi magába a kaját, mintha még soha nem evett volna és ő még sokat is eszik.

Leírom, hogy mit tömött magába amikor hazaért a munkából 30 perc!!!!!!! leforgása alatt!!!!!!

Főétele:

2db Sajtos stangli (áruházban kapható)

6db Pick Virsli 500g

15dkg Savanyú káposzta

Ketchup,Majonéz,Mustár

Desszert:

1 db túrósrétes

1 db csokis croasant

1 db narancs

Innivalója:

1 liter tea

1 dl kávé

Most pedig nasizik sonkás chipset!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez szerintem elképesztően sok. Egy normál embernek 1 napi tápláléka. Nem dagadt de, ha így folytatja az lesz!

29 éves Férfiről beszélünk.

180cm és 78kg.

2021. márc. 30. 18:27
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
Párolt zöldség, főzelékek, levesek.
2021. márc. 31. 20:00
 42/47 anonim ***** válasza:
25%

Pont ideálisnak nem mondanám, de szerintem különösebb gond nincs ezzel a tápértékmennyiséggel. Csak a fél kiló virsliben 60 g fehérje van. Rostok és vitaminok is bőven vannak a káposztában és a narancsban. Szénhidrát még akár több is mehetett volna, és zsiradékra is szükség van (ha itt nem is jók az arányok).

Ha a közös kasszából eszik, akkor megértem a kérdezőt.

2021. márc. 31. 20:37
 43/47 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell am rogton luxus alapanyagokra gondolni kerdezo. Beaztatsz fel kilo szarazbabot vagy lencset es csinalsz belole fozeleket, csilis babot, melle feltetnek mehet szinte barmi a tojastol kezdve a fasirton at a porkoltig. Vasarolj szezonalis zoldsegeket es gyumolcsoket, ha draga a marha, hal stb, akkor vegyel csirket vagy pulykat, esetleg sertest. Legyel naprakesz az akciokkal kapcsolatban is, mert sokat tudsz ezaltal is sporolni. Soroljam meg? Felnott ember letedre ne legyel mar ilyen eletkeptelen. Megoldas lenne a problemara, de neked semmi sem felel meg es inkabb idejossz gyakorira a parodat szapulni.
2021. ápr. 1. 07:55
 44/47 anonim ***** válasza:
100%

"Elárulna ez a sok sok finnyás nyámnyila, hogy nekik mégis mi a minőségi kaja amiben van tápanyag is?"

Bármi, ami nem csak szénhidrát és vágóhídi hulladék.

Zöldségek, gyümölcsök, normálisabb pékáruk, hüvelyesek, tojás, minőségi húsok, stb.

Ez nem finnyásság kérdése.

Eleve mifelénk főtt ételt szokás ebédelni, nem kiflit. :D

2021. ápr. 1. 13:17
 45/47 anonim ***** válasza:
0%
Szó nem volt itt ebédről, különben is a virsli főtt, a péksütemény sült, a zöldség és a gyümölcs nyers... Nyilván jobb a csirkemellfilé, mint a virsli, de legalább nem a legrosszabb változat. Negyed kiló csirkemellnek megfelelő fehérje így is volt benne. Sosem értettem ezt a "főtt étel" mániát.
2021. ápr. 1. 13:27
 46/47 anonim ***** válasza:
100%

Oké, akkor nem ebéd.

A fölötte levő részt is elolvastad? A virsli vágóhídi hulladék + tartósítószer + aroma + egyebek.

Nyilván nem pusztul bele az ember ha ezt eszi, de azért igencsak vicces finnyásnak nevezni azt, akinek nem a stangli és az ízfokozós rudacska a táplálkozás csúcsa... és kikérni magadnak, hogy ez igenis egészséges. :D

Lehet "szemetet" enni, néha nekem is belefér (mondjuk a virsli pont nem), de nem is játszom az eszem hogy márpedig abban van a tápanyag, mindenki más biztos chiapudingon él. :D

2021. ápr. 1. 13:36
 47/47 anonim ***** válasza:
26%
Én sem eszem ilyesmit egyáltalán, csak azoknak válaszoltam, akik szerint az egész (a virsli és a péksütemények) értéktelen szemét, mert bár egyik sem a táplálkozás csúcsa, ennyire azért nem értékelném le őket.
2021. ápr. 1. 14:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!