Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ábrándulnátok ki a párotok, ha annyit enne és olyan gyorsan mint egy hízó malac?
Nagyon kiábrándítandó, ha valaki tömi magába a kaját, mintha még soha nem evett volna és ő még sokat is eszik.
Leírom, hogy mit tömött magába amikor hazaért a munkából 30 perc!!!!!!! leforgása alatt!!!!!!
Főétele:
2db Sajtos stangli (áruházban kapható)
6db Pick Virsli 500g
15dkg Savanyú káposzta
Ketchup,Majonéz,Mustár
Desszert:
1 db túrósrétes
1 db csokis croasant
1 db narancs
Innivalója:
1 liter tea
1 dl kávé
Most pedig nasizik sonkás chipset!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez szerintem elképesztően sok. Egy normál embernek 1 napi tápláléka. Nem dagadt de, ha így folytatja az lesz!
29 éves Férfiről beszélünk.
180cm és 78kg.
Hallod ember összegben:
840 Ft a Virsli
300 Ft a Rétes
240 ft a stangli
220 Ft a káposzta
120 ft a croastant
meg ugye a többi.. majd 2000 ft/kaja
azért egy hónapban az van 120k és akkor én még nem ettem.
én miért elégszem emg 100 ft-os vajkrémmel és 2 zsemlével? ami 45 ft? megvan a vacsorám 190 ft ből nem 2000 ből baszki
Fú kérdező, én komolyan sajnálom a párodat. Én nő vagyok mondjuk.
Valami iszonyat proli stílusod van. Ha a párod is ezt a hisztit hallgatja otthon 0-24, nem csoda, hogy a zabálásba menekül.
Amúgy a felsorolt kajamennyiség egyáltalán nem olyan sok, csak nagyon hulladék, és nagyjából semmi vitamin vagy értékes tápanyag nincs benne. Én inkább amiatt aggódnék.
Most az a baj, hogy
a) mohón eszik
b) sokat eszik
c) drága, amit eszik
d) egészségtelen, amit eszik?
Egyébként nincs otthon esetleg vmi főtt étel? Vagy zöldség, gyümölcs?
29-es nél a pont. Miért nem főztél vacsorát a párodnak?
Most mondjátok meg, hogy lehet ilyen lusta valaki, egész nap otthon ül, a két zsemlével meg a vajkrémmel, és arra nem képes, hogy egy normális vacsorát főzzön!!!!
Kiábrándító!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!