Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Felkértek a koszorúslány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felkértek a koszorúslány "szerepre", ami ugye jó dolog, de annak aki 50kg. Én 90. Úgy néznék ki a koszorúslány ruhába, mint egy becsomagolt malac vagy kötözött sonka. Utasítsam inkább vissza? :S

Figyelt kérdés
A színe elvileg rózsaszín lenne. De azt sem tudom, hogy az hogy áll stb.174cm/90kg. Ha nem lennék ennyi még örülnék is neki. :(
2010. ápr. 5. 19:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem válald el.Esetleg végyél 1 ruhát ami az alkalomhoz illik és még jól is áll.:D
2010. ápr. 5. 19:25
 2/20 anonim ***** válasza:
36%
Nem akarlak megbántani, de szerintem is úgy néznél ki. Egy jól szabott elegáns fekete kosztümben, 20 kg-t is letagadhatsz de ez borzalmas lesz. Pont nyáron a barátnőmnek volt egy ilyen koszorúslánya. Hát ne akard, hogy képet küldjek róla. Viszont mikor lesz az esküvő? Ha egy huszast le tudnál dobni addig az már siker lenne!!
2010. ápr. 5. 19:27
 3/20 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem is jobb lenne, ha nem lennél koszorúslány ruhában. Ha leülsz az ifjú pár elé, és őszintén elmondod nekik, hogy már pedig neked ez és ez a problémád, és te szeretnéd ezt és ezt így csinálni, akkor biztos megértik. Nézz szét a koszorús ruhák közt, talán találnál olyat ami vékonyít, vagy egy kicsit sötétebb lenne, mint a rózsaszín. Ha pedig nem akkor elmehetsz egy szép kis fekete ruhában, vagy kosztümben. :)
2010. ápr. 5. 19:32
 4/20 anonim ***** válasza:
63%

Jajj szegényem, igen a rózsaszín nem épp jó választás, hisz mindenki tudja, hogy a világos optikailag kövérít. :S Esetleg megemlíthetnéd neki, hogy ez nem igazán a Te színvilágod, és bár nem akarod tönkre tenni az ő esküvőjét, mi lenne ha bordó lenne a koszorúslányruha? Ez persze csak ajánlat, de sajnos a rózsaszín tényleg rosszul áll, és nem akarod, hogy miattad rosszul érezze magát, vagy a képeken rosszul néz ki.

Ezzel nem azt mondom, hogy így van, hanem, hogy ha ezt mondanád, hátha "megszán" elgondolkozik és áttér a bordó színre.

Ha pedig nem...sztem mond meg neki, hogy sajnálod de nem vállalhatod, őszintén mond el neki a miértet, és hogy ennek ellenére szívesen veszel részt az esküvőn.

2010. ápr. 5. 19:32
 5/20 A kérdező kommentje:

Május 29.-én lesz az esküvő.

A második válaszolónak: küldthetnél róla képet,persze fej nélkül....... :S

A többieknek köszi!

2010. ápr. 5. 19:47
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom közel állsz ahhoz a személyhez aki ezt a megtisztelő szerepet szánta neked. Udvariatlanság lenne visszautasítani. A jövendőbeli férjednek se fogsz nemet mondani, arra hivatkozva, hogy a menyasszonyi ruha kövérít. Én legalábbis nem mondtam nemet, pedig 160cm/78kg vagyok. Nézd, szerintem üljetek le együtt, beszéljétek át, és nézegessétek ezeket a ruhákat: [link]

Hátha mégse ragaszkodnak a rózsaszínhez. Szerintem egy lila vagy kék ruhában nagyon helyes lennél, és még később is hasznát vehetnéd.

2010. ápr. 5. 19:50
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Itt egy link egy ruhárol!Direkt telt lányoknak lehet itt ruhákat venni bérelni! A képen látható lány sem 50 kiló még sem néz ki disznónak!

2010. ápr. 5. 19:50
 8/20 A kérdező kommentje:
Köszi a linket. A ruha nagyon tetszik. VAjon mennyi lehet a bérlése? Mire számítság anyagilag?
2010. ápr. 5. 19:58
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hát ezt sajnos nem tudom pontosan! De irj nekik emailt én már vettem tőlük ruhát nagyon kedvesek és segitőkészek!
2010. ápr. 5. 20:02
 10/20 A kérdező kommentje:
Azt megtudhatom,hogy Te kb. mennyiért vásároltál Tőlük? :S
2010. ápr. 5. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!