Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felkértek a koszorúslány "szerepre", ami ugye jó dolog, de annak aki 50kg. Én 90. Úgy néznék ki a koszorúslány ruhába, mint egy becsomagolt malac vagy kötözött sonka. Utasítsam inkább vissza? :S
Jajj szegényem, igen a rózsaszín nem épp jó választás, hisz mindenki tudja, hogy a világos optikailag kövérít. :S Esetleg megemlíthetnéd neki, hogy ez nem igazán a Te színvilágod, és bár nem akarod tönkre tenni az ő esküvőjét, mi lenne ha bordó lenne a koszorúslányruha? Ez persze csak ajánlat, de sajnos a rózsaszín tényleg rosszul áll, és nem akarod, hogy miattad rosszul érezze magát, vagy a képeken rosszul néz ki.
Ezzel nem azt mondom, hogy így van, hanem, hogy ha ezt mondanád, hátha "megszán" elgondolkozik és áttér a bordó színre.
Ha pedig nem...sztem mond meg neki, hogy sajnálod de nem vállalhatod, őszintén mond el neki a miértet, és hogy ennek ellenére szívesen veszel részt az esküvőn.
Május 29.-én lesz az esküvő.
A második válaszolónak: küldthetnél róla képet,persze fej nélkül....... :S
A többieknek köszi!
Gondolom közel állsz ahhoz a személyhez aki ezt a megtisztelő szerepet szánta neked. Udvariatlanság lenne visszautasítani. A jövendőbeli férjednek se fogsz nemet mondani, arra hivatkozva, hogy a menyasszonyi ruha kövérít. Én legalábbis nem mondtam nemet, pedig 160cm/78kg vagyok. Nézd, szerintem üljetek le együtt, beszéljétek át, és nézegessétek ezeket a ruhákat: [link]
Hátha mégse ragaszkodnak a rózsaszínhez. Szerintem egy lila vagy kék ruhában nagyon helyes lennél, és még később is hasznát vehetnéd.
Itt egy link egy ruhárol!Direkt telt lányoknak lehet itt ruhákat venni bérelni! A képen látható lány sem 50 kiló még sem néz ki disznónak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!