Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felkértek a koszorúslány "szerepre", ami ugye jó dolog, de annak aki 50kg. Én 90. Úgy néznék ki a koszorúslány ruhába, mint egy becsomagolt malac vagy kötözött sonka. Utasítsam inkább vissza? :S
Ezt sosem értettem,hogy egy menyasszony hogy szabhatja meg másnak,hogy mit vegyen fel.Amikor az esküvőm volt,felkértem két barátnőmet,hogy legyenek a koszorúslányaim,de eszembe nem jutott,hogy egyforma ruhát adjak rájuk,ami csak nekem tetszik és dejó lesz,mert jól mutat a képeken.Ők két különböző karakter és más-más stílusuak.Rájuk bíztam,hogy mit választanak,miben érzik gyönyörűnek magukat és mi az,amit szivesen viselnek.Nem akartam,hogy úgy emlékezzenek az esküvőmre,hogy "az a nap,amikor pocsékul éreztem magam,mert úgy néztem ki,mint egy....".
A kérdezőt tényleg nagyon sajnálom,mert a rózsaszín egyszerűen hajmeresztő szín és rendesen kövérít is.Azt biztos,hogy nem venném fel és ha nem értenék meg,akkor egyszerűen megköszönném a felkérést és olyanba mennék az esküvőre,amiben jól érzem magam.
volt egy kérdés nemrég,a mennyasszony panaszkodott,hogy a koszorúslány nem akarja felvenni a ruhát amit ő kinézett...
egyik válaszoló irta rá,hogy szerinte a koszoruslánynak ha bugyirózsaszin ruhát adnak,azt is vegye fel,mert ez a nap nem rola szol,hanem a párról,a koszorúslány meg örüljön,hogy megtisztelték azzal hogy felkérik...
Nekem is voltak koszorúslányaim, de én sem szabtam meg nekik,hogy milyen legyen a ruha. Igaz, nálunk ők felajánlották,hogy ők fizetik, és olyat varratnak, amit később is tudnak használni. Nagyon szépek lettek. Különböztek is, de mégis egységesek maradtak.
Hát a rózsaszín tényleg nem a legoptimálisabb szín lenne neked. Bár én egyébként sem rajongok érte. Én a helyedben elmondanám a menyasszonynak, hogy bár megtiszteltetés,hogy megkért, de azt ő is megértheti,hogy bohócot nem szeretnél csinálni magadból, márpedig ezzel a ruhával azt fogsz, és hogy esetleg lehetne-e valami más színűt! Ha nagyon ragaszkodik hozzá, akkor én szép finoman visszautasítanám. Mert oké, hogy ez az ő napja, de én úgy gondolom, hogy én sem vártam volna el, hogy csak azért hozzam kellemetlen helyzetbe az egyik barátnőmet,mert nekem esküvőm van.
Szerintem a menyasszonynak is jobb lesz, ha csinos koszorúslánya lesz normális ruhában, mintha egy rózsaszín epertorta gurul be mellé a fényképre. Ne szabja meg, milyen legyen a ruha! A kérdező válasszon! Ha ezt nem engedi, akkor vissza kell utasítani a felkérést, mert a menyasszonynak fontosabb a cicoma, mint az, hogy ne csináljon hülyét a barátnőjéből.
Az én barátnőm hasonló méretekkel rendelkezik, és azért nem kértem föl koszorúslánynak, mert nem kényszerítem bele ilyen maskarákba. Ezért nem is lesz kosz.lányom, mert mást meg nem kérnék fel.
Sok mindentől függ,hogy milyen legyen a ruha.Az,hogy 90 kg vagy nem jelent semmit,függ az alakodtól is,mellesleg alacsony sem vagy ,hát még ha felveszel hozzá 1 magassarkút.Amit linkeltek,ott vannak jó ruhák,sőt 1 rózsaszín is van,ami szerintem szép és a lány sem,csontkollekció.Fel kéne próbálni.
Amúgy sztem az A vonalú ruhák jól állnának neked,mert csinálnak derekat,viszont az alsó rész nem látszik.
Látod,nem mindegy az alkat...Homokóra,körte....és a bőrszíned sem mindegy,fehér,kerol...
Nézd csak mit találtam,itt leírják,hogy mi alapján válasz ruhát ami karcsúsít.Szerintem ne mond le,nagy megtiszteltetés,csak jó ruhát válassz.
Május végéig pontosan 4 kilót lehetne ledobni, ha egészségesen akarná csinálni, és utána nem a dupláját visszahízni. Egyébként meg baromságnak tartom, hogy valaki egy alkalom kedvéért koplalni kezdjen. Ha fogyni akar, azt tegye saját elhatározásából, de ne egy giccses rózsaszín ruha kedvéért.
Szóval még mindig azt mondom, a kérdező válasszon, ne a menyasszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!