Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem ábrándulnátok ki a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ábrándulnátok ki a párotok, ha annyit enne és olyan gyorsan mint egy hízó malac?

Figyelt kérdés

Nagyon kiábrándítandó, ha valaki tömi magába a kaját, mintha még soha nem evett volna és ő még sokat is eszik.

Leírom, hogy mit tömött magába amikor hazaért a munkából 30 perc!!!!!!! leforgása alatt!!!!!!

Főétele:

2db Sajtos stangli (áruházban kapható)

6db Pick Virsli 500g

15dkg Savanyú káposzta

Ketchup,Majonéz,Mustár

Desszert:

1 db túrósrétes

1 db csokis croasant

1 db narancs

Innivalója:

1 liter tea

1 dl kávé

Most pedig nasizik sonkás chipset!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ez szerintem elképesztően sok. Egy normál embernek 1 napi tápláléka. Nem dagadt de, ha így folytatja az lesz!

29 éves Férfiről beszélünk.

180cm és 78kg.

2021. márc. 30. 18:27
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
89%
Hát kérdező, ha ennyire kényszeresen figyeled, hogy dekára mennyit eszik, nálad van a baj. 172 centis, 51 kilós nő vagyok és megeszek ennyit simán.
2021. márc. 30. 19:46
 12/47 anonim ***** válasza:
94%

Ez nem sok, néha én is zabálok nem vagyok pedig kövér.

Most sajnálod tőle ?!!

2021. márc. 30. 19:47
 13/47 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom, miért vagyok lepontozva, csak elmondtam, hogy a párom is ilyen, és engem ez nem zavarna. Mindegy. Amiket leírtál, nekem az se tűnik annyira kiemelkedően soknak. 2 stanglit és 4-5 virslit én is simán megeszek, pedig vagyok vagy 40 kiló vasággyal, a desszertekből meg akár többször annyit is. Folyadékbevitel pedig kell, azzal pláne nem értem, mi a baj
2021. márc. 30. 19:47
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha nincs elhízva, akkor nem baj, ha esetleg egészségtelen? (Ezt csak mellékesen kérdezem.)

Engem nem az zavar, ha sokat eszik, hanem az, ha habzsol. Ha levegőt sem vesz, nem is rág, csak tolja befele.

2021. márc. 30. 19:51
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy ez mellett a kaja mellett mit dolgozik? Mert ha valami fizikai munkát, akkor simán ledolgozza. De ha egész nap ücsörög, akkor a kor előrehaladtával lassul az anyagcseréje, és megindul a hízás felé.
2021. márc. 30. 20:02
 16/47 anonim ***** válasza:
100%
Rászálltál ám a szerencsétlenre... Hagyd élni!
2021. márc. 30. 20:07
 17/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha én ennyit ennék valószínűleg 150 kg. lennék, de ha 78 kg akkor neked nem rohadtul mindegy? Más-más az anyagcserénk, más mennyiségű kaja kell, annyit egyen, amennyi jól esik neki.
2021. márc. 30. 20:10
 18/47 A kérdező kommentje:

kapjatok már a fejetekhez... ez legalább 1 kg kaja..

150g a stangli legalább, az 300g meg ugye 500g a virsli, 150g a káposzta, a szószaival simán megvan már az 1kg ott a narnacs, a corasnt meg a rétes ami újabb.. 250g és akkor még finom voltam, ráadásnak az 1 liter innivaló. te jó isten 2 kg kaját bezabálni egyszeri alkalomra nem sok????? ti normálisak vagytok?

2021. márc. 30. 21:32
 19/47 anonim ***** válasza:
94%
Te fizeted a kajáját? El van hízva? Ha mindkét kérdésre nem a válasz, akkor csak túl sok időd van, hogy a semmiért baszogasd szerencsétlen embert.
2021. márc. 30. 21:37
 20/47 anonim ***** válasza:
78%

A tea nem kaja.

A narancs nagy része folyadék.

A virsli viztartalma maximum 70%. Olcsó virsli, valoszinüóleg sok viz van benne.

Már a vizet is sajnálod szegény párodtól?

2021. márc. 30. 21:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!