Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom ezzel csak viccelt?
Figyelt kérdés
Ma mentünk a barátommal bevásárolni, mikor mondta, hogy nem baj, hogy én nincs jogsim, mert így még véletlenül sem mehetnék pasizni sem. Ő azt mondta ezt csak poénnak szánta, de nem tudom mit gondoljak erről.2021. márc. 29. 15:09
1/11 anonim 

válasza:

Imádom amikor a nők minden szaron kattogni kezdenek egész délután, írnak róla ki egy kérdést, majd folytatják egész este, ahelyett
HOGY MEGBESZÉLÉK A PÁRJUKKAL ezt,
de nem, majd mi, idegenek biztosan tudjuk hogy hogyan gondolta.
2/11 anonim 

válasza:

A pasik altalaban ugy vannak vele hogy ha kocsijuk lenne fel tudnának szedni minden csaj vagy elvinni egx körre.
Ez valami alap szàllo kimondatlan gondolat.
Kivetitte rad viccbol. Csak epp a csajok nem szednének fel pasikat verdákkal :D ezert vicc :D
3/11 anonim 

válasza:

*csajozni jo a kocsi
Ez vmi szállogondolat
6/11 anonim 

válasza:

Mivel ilyen nem létezik, nyilván vicc volt.
8/11 anonim 

válasza:

Ezt csak úgy a semmiből? Kussoltatok, majd elsütötte ezt?
Hát engem zavarna, mintha figyelmeztetne, hogy ha kocsi van, csajozás is van.
9/11 anonim 

válasza:

Én erre azt válaszoltam volna, hogy gyalog is lehet pasizni.
Tuti nem lett volna őszinte a mosolya. 😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!